Sihirli Annem’in sihirli çocukları!..

Sihirli Annem Kreş ve Anaokulu’nun  yıl sonu etkinliği Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde yapıldı.Oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinliğe ‘Cancanlar’ sınıfının gösterisi damga vurdu. Minik afacanların sahnedeki şaşkınlığı salonu dolduran kalab

Sihirli Annem’in sihirli çocukları!..

Sihirli Annem Kreş ve Anaokulu’nun  yıl sonu etkinliği Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinliğe ‘Cancanlar’ sınıfının gösterisi damga vurdu. Minik afacanların sahnedeki şaşkınlığı salonu dolduran kalabalığı dakikalarca güldürdü. Okulunu kurucusu Ülkü Koçoğlu gerek öğretmenler gerekse de velilerle birlikte bir bütün olduklarını ve asıl sihirin sevgide yer aldığını söyledi. 
 
Hawai havasındaki müzik gösterisiyle başlayan programda roman dansı, flüt ve bale gösterisi ile horonun yanı sıra bu yıl ana okulları arası yapılan dans yarışmasında birinci olan sınıfın özel gösterisinin yer aldığı programda velilerde sürpriz konuşmalar yaptılar. 
 
Bir velinin Sihirli Annem Kreş ve Anaokulu’ndaki eğiticileri yılın ailesi seçmesi üzerine kurucu müdür Ülkü Koçoğlu’na yılın ailesi oscarı ödülü verildi. Programın sonunda mezun öğrencilere diplomaları, öğretmenlere de plaketleri Ülkü Koçoğlu tarafından takdim edildi. Daha sonra Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi girişinde mini bir kokteyl düzenlendi.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler