Müzeyyen Senar hastaneye kaldırıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Türk Sanat müziğinin duayen isimlerinden Müzeyyen Senar hastaneye kaldırıldı.Müzeyyen Senar’ın dün akşam saatlerinde Bodrum’da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Senar’ın ilk belirlemelere göre vücudunun

Müzeyyen Senar hastaneye kaldırıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Türk Sanat müziğinin duayen isimlerinden Müzeyyen Senar hastaneye kaldırıldı.

Müzeyyen Senar’ın dün akşam saatlerinde Bodrum’da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Senar’ın ilk belirlemelere göre vücudunun aşırı kansız kaldığı ve ünlü sanatçıya kan nakli yapıldığı bildirildi.

Senar’ın doktoru Dahiliye Uzmanı Gamze Cengiz ünlü sanatçının dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldığını belirterek şunları söyledi: “Müzeyyen Hanım’ın gerçekleştirdiğimiz rutin üç aylık kontrollerinde kansızlık saptadık. Genel durumu iyi. Fakat yaşından ve mevcut damarsal problemlerinden dolayı kan nakli yapmamız gerekiyordu. Dün 2 ünite kan nakli yaptık, bugün de 1 ünite yapacağız. Mevcut olan kansızlığın nedeninin demir eksikliği olduğunu saptadık. Bu nedenle demir tedavisine başladık. Hastamızın damarsal problemleri ve ritim bozukluğu olduğu için kan sulandırıcı tedavi uyguluyoruz. Şu an sağlık durumu gayet iyi. Herhangi bir komplikasyon izlemezsek bu akşam ya da yarın sabah taburcu etmeyi planlıyoruz” dedi.

Müzeyyen Senar’ın büyük kızı Feraye Işıl ise annesine kan tedavisi uygulandığını ifade ederek, “Dün 15.00 sıralarında doktorun teklifi üzerine hastaneye yatırdık. Dün kan sayımları yapıldı. Kan nakli yapılıyor şu anda. 2 ünite kan verildi, bugün bir ünite daha kan veriliyor. İnşallah öğleden sonra çıkaracağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat