Maçkalılar Derneği ilk konserini verecek

Trabzon Maçkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği , Samsun Valiliği’nin davetlisi olarak Samsun’da bir dernek yararına konser verecek.9 Şubat 2013 Cumartesi akşamı verilecek olan konser öncesi hazırlıklarını sürdüren dernek elemanları böylesine y

Maçkalılar Derneği ilk konserini verecek

Trabzon Maçkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği , Samsun Valiliği’nin davetlisi olarak Samsun’da bir dernek yararına konser verecek.

9 Şubat 2013 Cumartesi akşamı verilecek olan konser öncesi hazırlıklarını sürdüren dernek elemanları böylesine yararlı bir çalışma içinde bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söylediler.
 
Trabzon Maçkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği koro şefi ve aynı zamanda TRT Bölge sanatçısı İhsan Eyüboğlu, gayelerinin il ve ilçelerle kültür alışverişi ve kardeşlik köprüsü kurmak olduğunu belirterek Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’un davetlisi olarak bir dernek yararına konser vereceklerini söyledi.
Eyüboğlu “ Bu doğrultuda yakın İl ve İlçelerimizle dostluk bağları kurduk. Artık yavaş yavaş bölgeye açılmaya başladık.
 
İlk konserimizi hafta sonu Samsun’da vereceğiz. Ardından Artvin ve Rize konserlerimiz gelecek. Sayın valimiz hemşerimiz olur. Bizden böyle bir talebi olunca seve seve kabul ettik. Samsun’da hem güzel bir Anadolu rüzgarı estireceğiz hem de hayırlı bir işe katkıdabulunacağız” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler