KTÜ'lüler Zigana'ya tırmanacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü'nün geleneksel olarak 21incisini düzenlediği Zigana Kış Şenliği ve Ali Kemal KEPENEK Anma Tırmanışı 27 Şubat Pazar günü Zigana Dağı'nda gerçekleştirilecek. Şenlik kapsamında çeşitli kar oyunlar

KTÜ'lüler Zigana'ya tırmanacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü'nün geleneksel olarak 21incisini düzenlediği Zigana Kış Şenliği ve Ali Kemal KEPENEK Anma Tırmanışı 27 Şubat Pazar günü Zigana Dağı'nda gerçekleştirilecek. Şenlik kapsamında çeşitli kar oyunları, canlı müzik, kayak ve deneyimli dağcılar gözetiminde 2551 metre yüksekliğindeki Ali Kemal KEPENEK zirvesine bir tırmanış yapılacak. Ayrıca Organizasyona tüm halkın da davetli olduğu öğrenildi.

Ayrıntılı bilgi için KTÜ Hasan Polat Kapalı Spor Salonu'ndaki kulüp odasından veya http://senlik.ktudaks.org/ sitesinden bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat