Kızılcık Meryem Sarı Sergisinde

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Ressam Meryem Şenol Sarı’nın Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılan 14. Kişisel Resim Sergisi’ne katıldı.Atama Çiçekler adıyla açılan resim sergisine Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık’ın yanı sıra çok sayıda sanatse

Kızılcık Meryem Sarı Sergisinde

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Ressam Meryem Şenol Sarı’nın Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılan 14. Kişisel Resim Sergisi’ne katıldı.

Atama Çiçekler adıyla açılan resim sergisine Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık’ın yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.

Sanat ve sanatçıya verdiği önemi dile getiren Vali Kızılcık, “Şuanda sizlerle beraber olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Bu mutluluk ve heyecanı bize yaşattığı için Meryem Hanım’a teşekkür ediyorum. Trabzon’umuzun kış ayında ana lezzetleri sanat yuvalarımızdır. Bu anlamda bizlere uzun ve yorucu çalışma saatlerinden sonra hem zihnen hem de bedenen dinlenme imkanı verdiniz. İyi ki varsınız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ünde belirttiği gibi ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ Daha nice sanatsal etkinliklerde sizlerle beraber olmak arzusu içerisindeyim. Tüm sanat camiasına iyiki varsınız diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, resim sergisini gezdiler ve beğendikleri iki Atatürk resmini de satın aldılar.

Bugüne kadar çeşitli illerde 13 resim sergisi açan Meryem Şenol Sarı, yurtdışında da 50’ye yakın karma sergisine katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat