Kara Murat Trabzon'da çekildi.

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da çevrilen ve Başrollerinde Fatih Usta, Bahadır Sarı ve Nezih Işitan'ın oynadığı filmde Kara Murat'ın ülkesini korumak için verdiği mücadele anlatılan Fatih’in Fedaisi Kara Murat adlı filmin yapımcı şirketi 1 milyonun üz

Kara Murat Trabzon'da çekildi.

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da çevrilen ve Başrollerinde Fatih Usta, Bahadır Sarı ve Nezih Işitan'ın oynadığı filmde Kara Murat'ın ülkesini korumak için verdiği mücadele anlatılan Fatih’in Fedaisi Kara Murat adlı filmin yapımcı şirketi 1 milyonun üzerinde borç yaptığı ve 20’nin üzerinde vatandaşı mağdur ettiği iddia edildi. Edinilen bilgiye göre; Galası İstanbul’da yapılan filmin Trabzon’da çekildiği sahnelerde kullanılan dekorları yapan atölyelerden filmde oynattığı figürana kadar borç takarak ilden ayrıldığı öğrenildi. 

Öte yandan Film şirketinden iddialara yanıt geçikmedi Es Film yapım yetkilisi Selçuk Usta, “ Bir bölümü Trabzon’da çekilen ve bugün gösterime girecek olan Fatihin Fedaisi Kara Murat filmiyle ilgili iddia edilen doğru değil. Haberde iddia edildiği gibi yapım şirketinin 1 milyon TL’nin üzerinde her hangi bir borcu olmamakla birlikte filmde figüranlık yapan şahıslar gönüllü olarak temin edilmiştir. Hatta o dönemde yerel basınına ilan verilerek bu figüranlar filme katılmıştır. Trabzonlu insanların memleketine kazandırdığı bu eseri lekelemek amacıyla yaptıkları bu hamleleri kınıyoruz. Trabzon’da yapılan çekimlerin ardından tek tek her bireyden helallik alınmıştır.”ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler