Kahkahanın Karadenizlisi

 7 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Kahve Değirmeni ve Joganita Fikir ve Futbol Kültür Derneği’nin katkılarıyla, Mizah Sanatı Derneği’nin "Gugulumdakiler" tiyatro grubu bir kez daha sahne alıyor. Kahve Değirmeni ve Joganita Fikir ve Futbol Kültür Derneği’ni

Kahkahanın Karadenizlisi

 

7 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Kahve Değirmeni ve Joganita Fikir ve Futbol Kültür Derneği’nin katkılarıyla, Mizah Sanatı Derneği’nin "Gugulumdakiler" tiyatro grubu bir kez daha sahne alıyor.
 
Kahve Değirmeni ve Joganita Fikir ve Futbol Kültür Derneği’nin organizasyonu olarak 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" oyunu ile yeniden sanatseverlerle buluşacak olan Mizah Sanatı Derneği "Gugulumdakiler" tiyatro grubu, büyük beğeni toplayan oyunlarıyla iki aylık süre içerisinde 2500 izleyene ulaştı.
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da oynanacak oyunun gelirinin bir bölümü çocuk yuvasına bağışlanacak. Mizah Sanatı Derneği’nden Tamer Küçük ve Ali Kemal Yılmaz’ın yazdığı, Ali Kemal Yılmaz’ın yönettiği, Murat Aşar, Ali Kemal Yılmaz, Ayşe Songül Nadir, Hüseyin Sabri Kurtuldu, Tamer Küçük, Şükrü Üçüncü, Yıldıray Yıldırım’ın oynadığı "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" oyunu son olarak Ankara’da organize edilen "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri-7" fuarına da davet edilmiş, Kültür ve Turizm Bakanlığı Atatürk Kültür Merkezi salonunda Ankaralı sanatseverlere kahkaha dolu bir gece yaşatmıştı.
 
Oyunda, kırsaldan Trabzon’a göçen ve kentin kenar mahallelerinin birinde yerleşik insanların ortak buluşma noktası olan bir kıraathanede yaşanan olayları ele alıyor. Karadeniz insanının gündelik yaşantısından alınan mizah yüklü diyaloglar, tadımlık fıkralar oyun içerisinde ustalıkla kullanılıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler