Kadir İnanır'ın elbiseleri satılacak

Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Selvi Boylum Al Yazmalım'da Kadir İnanır'ın giydiği deri mont ve taktığı kaşkol, Fatsalılar Gecesi'nde açık artırmayla satılacak. İstanbul Fatsalılar Derneği, 15 Ocak 2011 tarihinde İstanbul'un 5 yıldızlı o

Kadir İnanır'ın elbiseleri satılacak

Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Selvi Boylum Al Yazmalım'da Kadir İnanır'ın giydiği deri mont ve taktığı kaşkol, Fatsalılar Gecesi'nde açık artırmayla satılacak.

İstanbul Fatsalılar Derneği, 15 Ocak 2011 tarihinde İstanbul'un 5 yıldızlı otellerinden Gayrettepe Point Hotel Barbaros'da Fatsalılar Gecesi düzenliyor. İstanbul'daki en eski ve köklü derneklerinden olan İstanbul Fatsalılar Derneği, başta Fatsa doğumlu olan Kadir İnanır ve hemşehrilerini gecede buluşturuyor. Büyük bir katılımın beklendiği ve biletlerinin daha şimdiden tükendiği belirtilen gecenin sunuculuğunu çeşitli televizyon kanallarında ana haber bültenini sunan Özlem Gürses yapacak.

KADİR İNANIR'DAN BÜYÜK JEST

Magazin dünyasının da büyük ilgi göstermesinin beklendiği program için Fatsalı Kadir İnanır tarafından büyük bir jest yapıldı. İnanır, "Selvi Boylum Al Yazmalım" filminde giydiği ve sakladığı deri montu ile kaşkolu, derneğin üniversite öğrencileri için yapmayı planladığı yurt projesine katkı olarak verdi. Bu kıyafetler gecede açık artırmayla satışa çıkarılacak.

Gecede ayrıca Mustafa Keser konser verecek. Ümit Tokcan, Tuğrul Şan, Mehmet Gümüş, Cem Çelebi, Aydın Beyoğlu, Sami Aksu gibi isimlere gecede bulunacak.

İstanbul Fatsalılar Derneği Başkanı Av. Özlem Hazinedar, "İstanbul'da Orduluların ve Fatsalıların varlığına yakışan, hemşehrilerimizin bir araya geleceği gecede buluşacağız. Beklentilerimizi aşan bir ilgi olması bizleri son derece memnun etti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler