İnsanlaşmaya yaklaşmak

Trabzonlu Fotoğraf Sanatçısı Güven Baykan, yarın Trabzon Sanat Evinde Düzenleyeceği “Akşamlık” adlı kitabının imza günü ve söyleyişisi öncesi Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması düzenledi. Kitabı ile alakalı kısa bir bilgi veren Baykan, “Şiir, insan

İnsanlaşmaya yaklaşmak

Trabzonlu Fotoğraf Sanatçısı Güven Baykan, yarın Trabzon Sanat Evinde Düzenleyeceği “Akşamlık” adlı kitabının imza günü ve söyleyişisi öncesi Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması düzenledi.

Kitabı ile alakalı kısa bir bilgi veren Baykan, “Şiir, insan ruhunun en özenli bir dil ve en çarpıcı bir biçimle kağıda yansıtılması ise, Güven Baykan, şiirleri ile bizi biraz daha 'insanlaşmaya' yaklaştırıyor. Akşamlık'ta yer alan şiirler, hem dünyanın bize sunduğu tüm güzellikleri en derinlemesine hissedebilen, hem de kendi hayatının en güzel hikâyesini vakitsiz yitirmiş bir kalemin ucundan dökülmüş dizelerden oluşuyor.  Bu yüzden böylesine coşkulu, bu yüzden böylesine yürek sızlatan. "Anladım ki kitap okurken koltuğunda uyuyakalmışsan; ve uyandığında üzerin örtülü değilse yalnızsındır" ifadelerine yer verdi.

Baykan, Yarın saat 14:00’da Trabzon Sanat Evinde İmza ve söyleyişi etkiliğine herkesin davetli olduğu söyledi.

img_1131.jpgimg_1124.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat