'Hop Dedik' Trabzonlularla buluştu

Yapımcılığını Ali Avcı ile Fatih Metin’in, yönetmenliğini Oğuz Yalçın’ın üstlendiği “Hop Dedik” filmi oyuncuları bugün Trabzon’daki Atapark Varlıbaş AVM’de izleyicisiyle buluştu. Kayseri Erciyes’te çekimleri tamamlanan filmde birbirinden ünlü oyuncular ro

'Hop Dedik' Trabzonlularla buluştu

Yapımcılığını Ali Avcı ile Fatih Metin’in, yönetmenliğini Oğuz Yalçın’ın üstlendiği “Hop Dedik” filmi oyuncuları bugün Trabzon’daki Atapark Varlıbaş AVM’de izleyicisiyle buluştu.

Kayseri Erciyes’te çekimleri tamamlanan filmde birbirinden ünlü oyuncular rol aldı. Tüm Türkiye’de 1 Nisan’da gösterime girecek olan “Hop Dedik” filminin oyuncularından Emir ve Ceren Benderlioğlu, Melih Çardak, Nurhan Yılma, İsrafil Köse, Çetin Altay ve Ümit Keleş Varlıbaş AVM’de hayranlarına imza dağıttılar. Senaryosunu Emniyet Amiri olarak görev yapan Bayram Özbek yazarken, ilk sinema tecrübesi olan Bayram Özbek, hayatın kendisini kaleme aldığını ve hayatın içinden yazmaya devam edeceğini açıkladı. Polisiye komedi tadındaki filmin ilgi çekmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler