Hayat yokuşuna iki isim daha

Çekimleri tüm hızıyla devam eden ve Eylül ayı içinde TRT 1’de seyirciyle buluşacak olan “Yedikule Hayat Yokuşu” dizisine ünlü oyuncular Defne Yalnız ve Gizem Güven de katıldı.Başrollerini Cem Davran, Asuman Dabak , Levent Özdilek’in paylaştığı Yedikule Ha

Hayat yokuşuna iki isim daha
Çekimleri tüm hızıyla devam eden ve Eylül ayı içinde TRT 1’de seyirciyle buluşacak olan “Yedikule Hayat Yokuşu” dizisine ünlü oyuncular Defne Yalnız ve Gizem Güven de katıldı.
Başrollerini Cem Davran, Asuman Dabak , Levent Özdilek’in paylaştığı Yedikule Hayat Yokuşu dizisine ünlü oyuncu Rojda Demirer’den sonra yılların sinema ve televizyonların efsane oyuncusu Defne Yalnız da eklendi. Yedikule ailesine katılan ünlü oyuncu Defne Yalnız, dizide Külhan’ın annesi Hamiyet’i oynayacak. Defne Yalnız çekimlerin yapıldığı Yedikule sakinleri tarafından da büyük ilgi gördü ve sette de yaptığı esprilerle herkesi güldürdü.
 
SİHİRLİ ANNEM’İN CEREN’İ YEDİKULE HAYAT YOKUŞU’NDA
Yine televizyon dizilerinin klasiği haline gelen Sihirli Annem’de oynadığı Ceren karakteriyle milyonların hayranı olan Gizem Güven de Yedikule Hayat Yokuşuna transfer olan bir diğer isim oldu. 3 yaşından itibaren çeşitli reklam ve dizilerde oynayan, küçük yaşta şöhreti yakalayan Gizem Güven artık büyüdü ve TRT 1 Yedikule Hayat Yokuşu dizisinde bu kez lise öğrencisi Ayfer’i canlandıracak.
 
Bu arada daha önce TRT 1 ekranlarında “Hayat Yokuşu” olarak seyirciyle buluşan dizinin adı “Yedikule Hayat Yokuşu” olarak değişti ve çekim yapılan Yedikule Mahallesi’nin adı verildi.
 
Özer Kızıltan’ın yönettiği filmde, yapımcı Sonart Medya adına Ahmet Nesim Şahin, Genel yönetmeni ise Usta yönetmen Mesut Uçakan. Sıcak bir aile dizisi olan “Yedikule Hayat Yokuşu”, Eylül ayı içinde TRT 1’de izleyiciye merhaba diyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler