Haber61.NET yazarlarının oyunculuk merakı

Sinema ve Tiyatro dünyasını da yakından takip etmeye çalışan bu iki isimden Turgay Beşyıldız, bugünlerde gösterimi devam eden  ‘’Elveda Katya ’’  ve    izleyici sayısı 900 bin kişiye yaklaşan ‘’ Temel Moskova’nın Şifresi ‘’ filminde küçük rollere başarılı

Haber61.NET yazarlarının oyunculuk merakı

Sinema ve Tiyatro dünyasını da yakından takip etmeye çalışan bu iki isimden Turgay Beşyıldız, bugünlerde gösterimi devam eden  ‘’Elveda Katya ’’  ve    izleyici sayısı 900 bin kişiye yaklaşan ‘’ Temel Moskova’nın Şifresi ‘’ filminde küçük rollere başarılı bir şekilde imza atarken, Beşyıldız ‘’ Çekimleri genelde Trabzon’da ve bölgemizde  gerçekleştirilen bu filmlere bir nebzede olsa, karşılıksız olarak katkımız olsun dedik ’’ diye konuştu.

Temel Moskova’nın Şifresi’nde başrol oyuncusu Alper Kul  ile Elveda Katya’da da başrol oyuncusu Kadir İnanır ile  bir kez  aynı sahneyi paylaşan Beşyıldız, bu filmlerde Lunapark görevlisi  ve Balıkçı karakterlerinde yer aldı. Beşyıldız,yıllardan beri de profesyonel olarak televizyonlarda  değişik görevler  ve programlar  yapmaya devam ediyor.

Sitemizin aynı zamanda yazarlarından ve çalışanlarından olan Şükrü Üçüncü’de, bugünlerde Trabzon’da ki  salonlarda sahne alan ‘’ Sonunu hiç düşünmedik ‘’ adlı tiyatro oyununda , Şükrü karakteri olarak başarılı bir şekilde rol alıyor.

Mizah Sanatları Derneğinin ‘’ Gugulumdakiler ‘’ adlı Tiyatro grubunun  oyuncularından olan Şükrü Üçüncü  ‘’ Lise yıllarından beri oyunculuğa da merakım vardı. Stresli olan işimizden sonra böyle oyunlarda sahne almak bizim için gerçekten güzel ve hoşça bir vakit oluyor ‘’ dedi.

Oyunculuğun ne zor bir iş olduğunu da böylelikle daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyleyen Üçüncü  ‘’ Sonunu hiç düşünmedik’ adlı, 2 perdelik  bol bol güldüren oyunlarının önümüzdeki günlerde Trabzon’daki değişik salonlarda , gösterime devam edeceğini de söyledi. 

turgay-besyildiz.jpg

sukru-ucuncu.20130109155011.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler