"Gidersen sen kalırsın" satışta!

İnsan kulağı çınlasın diye bekler mi?Ben bekliyorum işteYa beni anan sen isen..Bu sözlerle tanıdık Muhammed Şara’yı.. O 1988 yılında Malatya’da doğdu. Memur bir baba ve ev kadını bir annenin çocuğu. Lise dönemine kadar memur babasının işinden ötürü farklı

"Gidersen sen kalırsın" satışta!

İnsan kulağı çınlasın diye bekler mi?

Ben bekliyorum işte

Ya beni anan sen isen..

Bu sözlerle tanıdık Muhammed Şara’yı..

O 1988 yılında Malatya’da doğdu. Memur bir baba ve ev kadını bir annenin çocuğu. Lise dönemine kadar memur babasının işinden ötürü farklı şehirlerde ve okullarda öğrenimini tamamladı. Liseyi Malatya Anadolu Lisesinde okudu. Sıkıntılı ve uzun bir sürecin ardından KTÜ Harita Mühendisliği Bölümünü kazandı.

Belki de en çok 1980 dönemlerinde şiir kitabı çıkan babasından etkilenmişti ama lise döneminde dayısının yazdığı şiirlerde kendini bularak şiir yazmaya başladı.

2008 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesinin radyosunda şiir programı yapmaya başladı ve daha sonra daha büyük bir kitleye seslenmesine katkıda bulunan Radyohaber61’de “Son Satır” programını yapmaya başladı.

Halen öğrenimine devam eden şair, bir yandan da www.haber61.net’te programlarıyla dinleyicilerine sesleniyor.

“LA

 

La ile başladı her şey

O’nun adı bile..

Sonsuzluğa uyanıştı LA

Yokluğun ete kemiğe bürünmesiydi

LA ile başladı her şey

La ile bitecekti

Ley LA..

 

Bir nokta ben demektir Aşkta.. İkinci nokta ise sen.. Üç nokta biz olmayı simgeler.. Artık bir sen varsın bir de ben.. Biz olmaya karar verirsen gel cümlelerimin sonuna son noktayı sen koyuver..”

Radyohaber61’in ünlü programcısı Muhammed Şara’nın kitabı “Gidersen Sen Kalırsın” bu hafta tüm şiir severlerin beğenisine sunuldu.

Şara’nın şiir kitabını Trabzon İpekyolu Kitabevinde satışa sunuldu. Ayrıca çok yakında internet sitelerinde satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat