Geym of Bizans çıktı mı

Türk komedi filmi Bizans Oyunları - Geym of Bizans yarın tüm Türkiye'de vizyına girecek. Başrollerinde Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman ve Gonca Vuslateri'nin bulunduğu komedi filmi henüz başlamadan bazı olumsuz eleştirilere maruz kalsa da filme ilginin ol

Geym of Bizans çıktı mı

Türk komedi filmi Bizans Oyunları - Geym of Bizans yarın tüm Türkiye'de vizyına girecek. Başrollerinde Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman ve Gonca Vuslateri'nin bulunduğu komedi filmi henüz başlamadan bazı olumsuz eleştirilere maruz kalsa da filme ilginin olacağı düşünülüyor.  Yönetmenliğini ve senaryosunu Gani Müjde'nin üstlendiği film yarın yani 15 Ocak'ta beyazperde de olacak.

bizans-oyunlari.jpg

Bizans Oyunları'nın oyuncu kadrosu 

Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman ve Gonca Vuslateri'nin başrollerinde olduğu Bizans Oyunları'nda yer alan diğer oyuncular şöyle; Ünal Yeter, Murat Dalkılıç ve Tuvana Türkay yer alırken, kadroda kendilerine Nazmi Kırık, Altuğ Yücel, Ebru Aykaç, Hazal Şenel, Özge İnce, Ömür Özdemir, Anıl Altınöz, Oğuzhan Uğur, Caner Erdem, Tahsin Hasoğlu.

Konusu;

Güney Amerika’nın sıcağı Mayalar'ın canına tak ettirir ve taşının toprağının altın olduğunu duydukları Anadolu’ya göç etmeye karar verirler. Bağcılar civarına yerleşen Mayalar, Türk boyları ile kaynaşır ve Güney Amerika’nın tekniğini Anadolu’nun kültürüyle birleştirirler. Ama kısa zamandaki bu yükselişleri komşuları olan Bizans’ın dikkatini çeker. Barışsever Bizans Kralı 3. Klitor gerçek bir Maya hayranıdır ama imparatorluk içerisinde karısı 5. Klitorya ve kardeşi Muhteris'in entrikalarına engel olamaz. Plana göre Klitorya ve kayınçosu Muhteris, önce Klitor’u ortadan kaldıracak, ardından da Mayaların bütün kadınlarını kaçırıp Bizans zindanlarına atacaktır. Bu şekilde Bizanslılar Maya kadınlarıyla soylarını ıslah ederken Bizans erkekleri de “yalnızlık Allah’a mahsus” deyip çevre kabilelerin düşük profilli kadınlarıyla birleşecek ve Mayalar’ın kusursuz genleri zamanla sıradan DNA’lara dönüşecektir.

Filmin galası yapıldı

Gani Müjde’nin yapımcılığını üstlendiği ‘Bizans Oyunları’ filmi önceki gün Özdilek AVM’de görücüye çıktı. Galaya tüm film ekibi eksiksiz katılırken en büyük ilgiyi ilk kez sinema filminde rol alan Murat Dalkılıç ve güzel oyuncu Tuvana Türkay gördü. Yönetmen Gani Müjde ise filmi hakkında iddialı konuştu: “60 kez izledim hâlâ gülüyorum...”

Film setinden evlilik çıktı

Burak Ertoğan ile evlenen Gonca Vuslateri, Atilla Özdemiroğlu’nun evinde bir kutlama yaptı. Misafirler arasında İzzet Öz, Kerem Görsev, Yonca Evcimik de vardı. Oyuncu, eşiyle Bizans Oyunları’nın setinde tanışmıştı. Görsev ve Özdemiroğlu’nun piyano ve keman eşliğinde mini bir konser de verdiği kutlamada kahkahalar eksik olmadı. Şampanya patlatıldı. Gülüşmeler esnasında kısa süren bir sessizlik “kız çocuk dünyaya gelecek” şeklinde esprili bir şekilde yorumlandı. En son Game of Bizans-Bizans Oyunları isimli filmi yöneten Gani Müjde’nin de katıldığı partinin en şanslı insanı damat yani filmin sesçisi Ertoğan oldu. Küçük Sırlar dizisinde canlandırdığı Ceyla karakteriyle parlayan, Yalan Dünya dizisindeki Vasfiye Teyze rolüyle zirveye çıkan ve fenomenleşen oyuncu, eşi Ertoğan’la da Bizans Oyunları’nın setinde tanışmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat