Finlandiyalı Minna Trabzon'da

Finlandiyalı sanatçı Minna Henriksson, Trabzon’da söyleşi yaptı.Trabzon Sanatevi’nde Brıtısh Councıl ve Avrupa Birliği’nin desteğiyle “Benim Kentim” (My Cıty) adı altında gerçekleştirdiği proje ve yayınladığı “Aşık Olan Doğru Söyler” kitabıyla ilgili olar

Finlandiyalı Minna Trabzon'da

Finlandiyalı sanatçı Minna Henriksson, Trabzon’da söyleşi yaptı.

Trabzon Sanatevi’nde Brıtısh Councıl ve Avrupa Birliği’nin desteğiyle “Benim Kentim” (My Cıty) adı altında gerçekleştirdiği proje ve yayınladığı “Aşık Olan Doğru Söyler” kitabıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Henriksson Trabzon’un güzel bir şehir olduğunu söyledi.

 

Henriksson, "Trabzon'a bu ilk gelişim değil. Bundan sonra da gelmeye çalışacağım. Necati Zengin ile konuşurken bana Trabzon'un yerel insanlarıyla toplantı düzenleyebileceğini söyledi. Bu nedenle şuanda Trabzon'dayım. Yorumlarınızı alacağım soracağınız sorular varsa da onlara cevap vermeye çalışacağım. Trabzon ile ilgili yazdığım kitapla alakalı sanırım buradaki herkesin bilgisi vardır. Benim kitabım daha önce Trabzon ile ilgili yayınlanan kitaplardan farklı. Benim kitabım çok farklı şeyleri anlatıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler