Eurovision’da Türkiye yok ama bir Türk var

61. Eurovisiyon Şarkı Yarışmasında Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu San Marino adına yarışacak. Bu yıl 61.si gerçekleşecek olan Eurovision, İsveç'te yapılacak. Mayıs ayındaki yarışmada Türkiye, yer almasa da farklı bir heyecan yaşayacak. Avrupa'daki müz

Eurovision’da Türkiye yok ama bir Türk var

61. Eurovisiyon Şarkı Yarışmasında Türk şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu San Marino adına yarışacak.

Bu yıl 61.si gerçekleşecek olan Eurovision, İsveç'te yapılacak. Mayıs ayındaki yarışmada Türkiye, yer almasa da farklı bir heyecan yaşayacak. Avrupa'daki müzik listelerinde Je M'adore (Kendimi Seviyorum) isimli single ile haftalarca üst sıralarda yer alan şarkıcı Serhat Hacıpaşalıoğlu, Eurovision 2016 şarkı yarışmasında San Marino'yu temsil edecek.

Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu Kimdir?

24 Ekim 1964 İstanbul'da dünyaya gelen Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu, şarkıcı, yapımcı ve sunuculuk yapmaktadır. Hacıpaşalıoğlu, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. 1994 yılına geldiğinde ise henüz 30 yaşında iken End Productions isimli bir yapım şirketi kurarak yapımcılık kariyerine ilk adımını atmış oldu. Yine o yıl ekranlarda yayınlanan ve "Jeopardy!" isimli Amerikan bilgi yarışmasının Türk versiyonu olan "Riziko!" yarışmasında sunuculuk yapmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler