Dünyanın en akıllı adamı Trabzon’da

 Ben  dünyanın en akıllı adamıyım diyen Erdal Demirkıran’ın seminerine öğrenci  ve halkın ilgisi yoğundu. Seminerde  kendi geçmişinden örnekler veren Demirkıran, hayatının nasıl değiştiğini şöyle  anlattı. ''İçe kapanık ve başı önünde dolaşan bir üniversi

Dünyanın en akıllı adamı Trabzon’da

 

Ben  dünyanın en akıllı adamıyım diyen Erdal Demirkıran’ın seminerine öğrenci  ve halkın ilgisi yoğundu.
 
Seminerde  kendi geçmişinden örnekler veren Demirkıran, hayatının nasıl değiştiğini şöyle  anlattı. ''İçe kapanık ve başı önünde dolaşan bir üniversiteliydim. 18 Haziran 1993 günü derste verdiğim bir cevap yüzünden rezil oldum. Odama kapanıp yazmaya başladım… Pasif olmaktan rezil olma korkusundan kurtulmak zorundaydım. Sosyal hayata girmeliydim, değişmeliydim. ''Birine 40 kere deli dersen deli olur” sözü aklıma geldi ve başladım yazmaya… Aylarca bulduğum her  boş kağıda “BEN AKILLIYIM” yazdım.
 
Sonra işi abartıp “BEN DÜNYANIN EN AKILLI İNSANIYIM” yazmaya başladım ve artık kendimi dünyanın en akıllı adamı olduğuma inandırmıştım ki noterden tasdiklettirdim. Böylece hayatım değişti.''
 
Öğrencilere hayatları boyunca kendilerine güvenmelerini öğütleyen yazar dünyada savaşları bitireceğini söyledi.
 
Ayrıca Trabzon’un babasının doğum yeri olduğu için önemli olduğunu söyleyen yazara öğrenciler plaket ve Trabzonspor forması hediye etti.
 
11111.20130517180512.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat