CSO Trabzon'a da geliyor

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (Cso)'nın Doğuş Grubu Sponsorluğunda Gerçekleştirdiği 'Kampuste Senfonik Akşamlar' Turnesi Rize'deki Konserle Devam Etti.Katılımın Yoğun Olduğu Konserde Orkestranın Birbirinden Güzel Eserleri Rizelilere Keyifli Dakikala

CSO Trabzon'a da geliyor

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (Cso)'nın Doğuş Grubu Sponsorluğunda Gerçekleştirdiği 'Kampuste Senfonik Akşamlar' Turnesi Rize'deki Konserle Devam Etti.

Katılımın Yoğun Olduğu Konserde Orkestranın Birbirinden Güzel Eserleri Rizelilere Keyifli Dakikalar Yaşattı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO)'nın Doğuş Grubu sponsorluğunda gerçekleştirdiği 'Kampuste Senfonik Akşamlar' turnesi Rize'deki konserle devam etti. Katılımın yoğun olduğu konserde orkestranın birbirinden güzel eserleri Rizelilere keyifli dakikalar yaşattı.

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde organize edilen konserde 500 kişilik salon tamamen doldu. Programdan önce bir konuşma yapan Şef Rengim Gökmen, Rize'nin doğası ve tarihiyle ülkenin müstesna bir köşesi olduğunu ve Rizelilerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Daha sonra Şef Rengim Gökmen yönetimindeki CSO'na dünyaca ünlü piyanist İdil Biret de eşlik etti.

Konserde, Telli Turna, Liszt'in 1.Piyano Konçertosu, Suppe'nin Hafif Süvari Üvertürü, Çaykovski'nin Fındıkkıran Bale Süitinden Seçkiler, Macar ve Slav dansları çalındı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Rize konserinin ardından Trabzon ve Giresun Üniversitelerinin evsahipliğinde konserler verecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler