Büyük Usta'ya veda töreni

Etiler'deki evinde hayatını kaybeden usta oyuncu Tuncel Kurtiz için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'ne tören düzenlendi. Saat 11.00'da başlayan törene Kurtiz'in dostları ve sevenleri akın etti. Kurtiz'in eşi Menend Kurtiz başsağlığı dileklerini kabul etti

Büyük Usta'ya veda töreni

Etiler'deki evinde hayatını kaybeden usta oyuncu Tuncel Kurtiz için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'ne tören düzenlendi. Saat 11.00'da başlayan törene Kurtiz'in dostları ve sevenleri akın etti. Kurtiz'in eşi Menend Kurtiz başsağlığı dileklerini kabul etti.

YAKINLARI TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Usta oyuncu Tuncel Kurtiz, dün Etiler'deki evinde kahvaltı yaparken düşmüş ve hayatını kaybetmişti. Tuncel Kurtiz'in ani ölümü ailesini ve dostlarını yasa boğarken, bugün usta oyuncu için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'ne tören düzenlendi. Törene tiyatro ve sinema dünyasından çok sayıda isim katılırken, Kurtiz'in eşi Menend Kurtiz ise taziye dileklerini kabul etti.

İLK KEZ OKUDUĞU ŞİİR

Tuncel Kurtiz, Kalan Müzik stüdyolarında, hayatını anlatan bir şiir albümü hazırlıyordu. Ancak albümü tamamlayamadan yaşamını yitirdi. Kurtiz'in kendi sesinden ilk kez yayınlanan Sabahattin Ali'nin "Benim Meskenim Dağlardır Dağlar" adlı şiiri de törende dinletildi.

VASİYETİ YERİNE GETİRİLECEK

İstanbul'da hayatını kaybeden ünlü sanatçı Tuncel Kurtiz'in, ölmeden önce "Beni Kaz Dağları'na gömün" diye vasiyet etmesi üzerine, Kaz Dağları'nda Çamlıbel veya Tahtakuşlar köyüne defnedileceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat