Ayşegül Aldinç Trabzon'da!

Ünlü Sanatçı Ayşegül Aldinç, bugün Atapark Varlıbaş Alışveriş Merkezi'nde albümünün imza gününe katılarak sevenleriyle birlikte oldu. İmza gününde sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Trabzon ziyareti ile ilgili açı

Ayşegül Aldinç Trabzon'da!

Ünlü Sanatçı Ayşegül Aldinç, bugün Atapark Varlıbaş Alışveriş Merkezi'nde albümünün imza gününe katılarak sevenleriyle birlikte oldu.

İmza gününde sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Trabzon ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunan Ayşegül Aldinç, Trabzon’un kendisi için farklı bir önemi olduğunu belirterek "Bu benim Trabzon'a ilk gelişim değil. Yıllar önce bir gazete, mitinglere sanatçıları göndererek oradaki mitingi değerlendimelerini istiyordu. Ben de yıllar önce rahmetli Bülent Ecevit'in Trabzon Meydan’da düzenlediği mitingi takip etmiştim. İlk köşe yazarlığı serüvenimin başladığı nokta Trabzon'dur. Onun için Trabzon'un benim gönlümde farklı bir yeri var. Buraya tekrar geldiğim için çok mutluyum" dedi.

Yeni çıkan Single’nın Sezen Aksu önderliğinde bir çalışma olduğunu kaydeden Ayşegül Aldinç, “ ‘O kız’ ve ‘Ağla’ kilibi yayınlanan şarkılarım. Çalışmalarım bundan sonra devam edecek. Müziğe bir süre ara vermek benim özlemime neden oldu. Tekrar bıraktığım noktadan devam ettim ve sevenlerim beni çok güzel karşıladılar. Beni çok mutlu ettiler, ben de onları mutlu etmeye çalışacağım" diye konuştu.

Trabzon'da talep gelmesi durumunda bir konser verebileceğini de kaydeden Aldinç, "Burada bir çok sanatçı arkadaşım konserler verdi. Trabzon'da ben de konser vermek isterim, ancak bu talep gelmesi durumunda gerçekleşir. Böyle bir talep gelmesi halinde Trabzon'a tekrar gelerek şarkılarımı seve seve okurum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat