Arif Sağ Trabzon'da hayranlarıyla buluştu

 Ünlü halk müziği sanatçısı Arif Sağ Trabzon’da sevenleri ile buluştu.  Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konseri izleyenler arasında CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve Sivas Milletvekili Malik Ecder Özde

Arif Sağ Trabzon'da hayranlarıyla buluştu

 

Ünlü halk müziği sanatçısı Arif Sağ Trabzon’da sevenleri ile buluştu. 
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konseri izleyenler arasında CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir de yer aldı. Trabzonlu saz sanatçısı Cem Tarım'ın türküleriyle başlayan konserde Tarım'ın ardından ünlü saz sanatçısı Arif Sağ büyük ilgi gördü. Yaklaşık 20 yıldır Trabzon’da konser vermeyen ünlü sanatçının türküleri ile türküseverler unutulmaz bir akşam yaşadı.
Trabzon insanının ilgisinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Arif Sağ “Trabzon'a uzun bir aradan sonra geldim ama bundan sonra daha çok geleceğim. Türkü dostlarına teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler