Antalya Film Festivaline illüzyonlu afiş

52. Uluslararası Antalya Film Festivalinin bu yılki ana afişinde, optik illüzyonla algısal hareket hissi oluşturuldu.Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Kasım-6 Aralık tarihlerinde düzenlenecek 52. Uluslararası Antalya Film Festivali, bu yıl afişi

Antalya Film Festivaline illüzyonlu afiş

52. Uluslararası Antalya Film Festivalinin bu yılki ana afişinde, optik illüzyonla algısal hareket hissi oluşturuldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Kasım-6 Aralık tarihlerinde düzenlenecek 52. Uluslararası Antalya Film Festivali, bu yıl afişiyle de dikkat çekecek. Tasarımcı Emre Erdem ve 70X100 ekibi tarafından 30'un üzerinde alternatif hazırlanırken, seçilen ana afişte optik illüzyon, başka bir deyişle göz yanılsaması ilk andan itibaren tıpkı sinemanın büyülü ışığı gibi, bakanı hipnotize ediyor. Bu özel afişte algısal bir hareket hissi ortaya çıkartılırken, hareketin merkezine de festival ödül heykelcikleri konumlandırılıyor.

Bir oyun hissi de veren bu kompozisyonda yer alan baklava desenleri ise dünya sinemasının 120. yılında dinamik, üretken sinema emekçilerini ve büyüleyici sinema eserlerini temsil ediyor. Festivalin geleceğe yönelik stratejisi ile bu yıl tüm katılımcıların odağında olan Altın Portakal heykeli, afişiyle de tüm dünyaya bir hafta boyunca sinemanın kalbinin Antalya'da atacağını duyuruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler