Akçaabat'ta fotoğraf sergisi ilgi görüyor!

Akçaabat’da faaliyet gösteren Fotoğraf topluluğunun, Trabzon İl Kültür Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar  Galerisinde açtığı fotoğraf sergisi, fotoğraf meraklılarının büyük beğenisini topladı.   16 Kasım’a kadar açık olan fotoğraf sergisinde, 21 fotoğraf sa

Akçaabat'ta fotoğraf sergisi ilgi görüyor!
Akçaabat’da faaliyet gösteren Fotoğraf topluluğunun, Trabzon İl Kültür Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar  Galerisinde açtığı fotoğraf sergisi, fotoğraf meraklılarının büyük beğenisini topladı.
 
16 Kasım’a kadar açık olan fotoğraf sergisinde, 21 fotoğraf sanatçısının değişik fotoğrafları sergileniyor.
 
Yaşamın her alanından kesitlerin yer aldığı fotoğraflarda daha çok umut, sevgi, acı ve insan odaklı porteler yer alıyor.
 
Trabzon Kültür Turizm İl Müdürü İsmail Kansız, serginin her yönü ile izlenebilirlilik açısından son derece keyif verici olduğunu belirtti. Sergi büyük ilgi görürken, Akçaabat Fotoğraf Topluluğu, sergiyi Türkiye genelinde başka illere de taşımak istiyor.
 
Sergide eseri bulunan Akçaabat Fotoğraf Topluluğu sanatçıları şunlar;
Adil Kocabaş, Ali Çolak, Ali Haydar Özkan, Atakan Özkurt Aydın Özkurt, Canfer Aydın, Ekrem Kutlu, Hacı Emin Güler, Kadircan Berkay Çakıralp, Kübra Ergül, Muharrem Çakıralp, Mustafa Murat, Osman Murat Özlü, Sadettin Özkurt, Salih Zeki Nohut, Selçuk Adem Özdemir, Süleyman Kumaş, Uğur Mıhçıoğlu, Uğur Tütenk, Zeliha Çakıralp, Zeynel Abidin Saltık.
 
img_9013.jpg
 
img_9099.jpg
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat