4 ABD'linin horon merakı

Kültürlerarası değişim programı ile Trabzon’daki gönüllü ailelerde konaklayan ve Trabzon Lisesi ile Kanuni Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 4 ABD’li öğrenci horon öğrenmeye merak saldı.ABD’den gelen konuklarını horonla karşılamak istediklerini ve horonu ço

4 ABD'linin horon merakı

Kültürlerarası değişim programı ile Trabzon’daki gönüllü ailelerde konaklayan ve Trabzon Lisesi ile Kanuni Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 4 ABD’li öğrenci horon öğrenmeye merak saldı.

ABD’den gelen konuklarını horonla karşılamak istediklerini ve horonu çok sevdiklerini belirten ABD’li öğrenciler Cristina Michelle Herrera, Danielle Alice Cyr, Sylvan Charles Whitmore ve Victor Alonso Guerra ABD’deki ailelerinden ve arkadaşlarından ayrı ilk noeli geçirecekleri için biraz buruk olduklarını söylediler. ABD'li öğrenciler arkadaşlarına ve ailelerine ise yeni yıl ile ilgili olarak şu ortak mesajı geçtiler:

”Haritada yerini bile bilmediğiniz Trabzon’da çok mutlu insanlar yaşıyor. Ve biz onlarla çok mutluyuz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler