2. Trabzon Kitap Günleri sona erdi

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Trabzon Kitap Günleri fuarı sona erdi.Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, 20 Şubat ile 1 Mart arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen fuara, öğrenciler başta olmak

2. Trabzon Kitap Günleri sona erdi

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Trabzon Kitap Günleri fuarı sona erdi.

Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, 20 Şubat ile 1 Mart arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen fuara, öğrenciler başta olmak üzere çok sayıda kitapseverin ilgi gösterdiği belirtildi.

Açıklamada, fuarda 61 yayınevi ve 50 yazarın söyleşi ile imza günü düzenlediği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

"Etkinlikleri 100 binin üzerinde kitapsever ziyaret etti. Karadeniz’in en büyük fuarına kitapseverler büyük ilgi gösterdi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi kendi imkanlarıyla merkezdeki ve ilçelerdeki ilköğretim, ortaöğretim ve yüksek öğretim olmak üzere yaklaşık 50 bin öğrenciyi fuara taşıyarak öğrencilere kitap sevgisi ve kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasını amaçladı. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler