Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, Meclis Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti

Seçim hükümetinde Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev alan ve aynı zamanda Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı olan Yalçın Topçu, Yerli Düşünce Derneği yönetimi ile birlikte TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'a ziyarette bulundu.Meclis Başkanlığı'nda gerçekleşe

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu, Meclis Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti

Seçim hükümetinde Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev alan ve aynı zamanda Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı olan Yalçın Topçu, Yerli Düşünce Derneği yönetimi ile birlikte TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'a ziyarette bulundu.

Meclis Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, eski BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerli Düşünce Derneği Başkanı Metin Gündoğdu, Sağlık Bakanlığı Müşaviri ve Abhazya Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Başar, Ankara Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdullah Topçu, Yerli Düşünce Derneği yönetim kurulu üyesi Bayram Yılmaz, Yerli Düşünce Derneği yönetim kurulu üyesi Mustafa Baykuş, Yerli Düşünce Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Selva Bektaş ve Yerli Düşünce Dergisi Yazı İşleri Müdürü Koray Tümay yer aldı. Ziyarette konuşan Bakan Topçu, "Yerli Düşünce Derneği ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber TBMM Başkanı Sayın İsmet Yılmaz'ı makamında ziyaret ettik. Sayın Meclis Başkanımızdan önceden Yerli Düşünce Derneği ve Yerli Düşünce Dergisi olarak talep ettiğimiz randevu gereği kendilerine ziyarette bulunarak "hayırlı olsun" dileklerimizi arz ettik. Bu vesile ile ülkemizin meseleleri ile ilgili kendilerinin devlet ve siyaset tecrübelerinden istifade etme imkanı bulduk. Kendilerine de Yerli Düşünce Dergisi ve derneğimizin çalışmaları hakkında bilgi verdik. Ayrıca ülkemizin meseleleri ile ilgili düşüncelerimizi arz etme fırsatı bulduk. Dergi yönetimi ve dernek yönetimi olarak zat-ı alilerine ziyaretimizi kabullerinden dolayı teşekkür ediyor, devlet ve millete olan hizmetlerinin sağlık ve sıhhat içinde devam etmesini diliyoruz" dedi.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ise, gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetlerini belirtti. Yerli Düşünce Derneği'nin iştiraki olan Yerli Düşünce Dergisi hakkında da görüşlerini dile getiren Yılmaz, "Türkiye'nin bu tür kaliteli yayınlara ihtiyacı var. Bu alanda Türkiye'de çok boşluk var. Maalesef artık seyirlik bir nesil geldi. Şimdilerde okumuyorlar izliyorlar, izlemek onlara daha kolay geliyor. Bakın, ilk emri "oku" olan bir dine mensubuz. O bakımdan bu dergide emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler