Kulaçoğlu'ndan sert mesaj!

Haber61.Net / Spor Servisi - Son Kongrede Trabzonspor Başkanlığına aday olan ve seçimi kaybeden Hakan Kulaçoğlu, Trabzonspor taraftarına uyarılarda bulundu. Kendine ait sosyal paylaşım sitesi Tiwitter'den mesajlarını yazan Kulaçoğlu, " 2010-2011 sezonu iç

Kulaçoğlu'ndan sert mesaj!
Haber61.Net / Spor Servisi - Son Kongrede Trabzonspor Başkanlığına aday olan ve seçimi kaybeden Hakan Kulaçoğlu, Trabzonspor taraftarına uyarılarda bulundu. Kendine ait sosyal paylaşım sitesi Tiwitter'den mesajlarını yazan Kulaçoğlu, " 2010-2011 sezonu için herkese hak ettiğinin karşılığının verilmesini engelleyenler TS'nin bir şampiyonluğunu değil geleceğini gasp ettiler. 
 
Bu kirli ligde, bunca şikeci ve şikeci barındıran sistemde neden duruyorsun hala? Onları ve olanları hiç unutma Trabzonsporlu! Şampiyonluğun gasp edilmiş, geleceğin çalınmış. Başkasının hakkına göz dikmeyeceksin. Azmayacaksın, çalmayacaksın." şeklinde mesajlar yayınladı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor