KTÜ'lü öğrencilerin son selfieleri

Samsun'dan Ordu istikametine giderken yaptıkları kaza sonucu KTÜ öğrencisi 3 kişinin hayatını keybetmesi 1 kişinin ise ağır yaralanması sonrasında öğrencilerin sosyal medyada yayınladıkları son fotoğraf yürekleri dağladı.Berkan Tufan (22), Burak Çalışkan

KTÜ'lü öğrencilerin son selfieleri

Samsun'dan Ordu istikametine giderken yaptıkları kaza sonucu KTÜ öğrencisi 3 kişinin hayatını keybetmesi 1 kişinin ise ağır yaralanması sonrasında öğrencilerin sosyal medyada yayınladıkları son fotoğraf yürekleri dağladı.

Berkan Tufan (22), Burak Çalışkan (22), Alper Ballı (21) ve Eren Aksoy (21) Samsun'dan 61 VR 225 plakalı otomobille yola çıktılar. Berkan Tufan'ın kullandığı otomobil 53 RK 2172 plakalı park halindeki tıra çarptılar. Öğrencilerden Burak Çalışkan ve Alper Ballı yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybederken Eren Aksoy ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ağır yaralı sürücü Berkan Tufan'ın ise tedavisi sirüyor.

SON SELFİE

Yaşanan bu acı olayın ardından hayatını kaybeden öğrencilerin aileleri yasa boğulurken öğrencilerin sosyal medya hesaplarında yayınladıkları son fotoğraf ise yürekleri dağladı.

Hayatını kaybeden Eren Aksoy'un paylaştığı yemek yerken çekilen fotoğraftakilerden 2'si hayatını kaybederken 1'i ise ağır yaralı. Diğer gencin ise kaza ile alakasının olmadığı öğrenildi.

İŞTE O FOTOĞRAF!

 

1-305.jpg

1-306.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler