KTÜ'de tiyatro beğeni topladı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi kapılarını Stephen Scheurer-Smith’in ‘Births, Deaths and Marriages’ adlı tiyatro oyunu için açtı.İngilizce olarak oynanan iki perdelik oyunda salonu tamamıyla dolduran KTÜ öğrenciler

KTÜ'de tiyatro beğeni topladı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi kapılarını Stephen Scheurer-Smith’in ‘Births, Deaths and Marriages’ adlı tiyatro oyunu için açtı.

İngilizce olarak oynanan iki perdelik oyunda salonu tamamıyla dolduran KTÜ öğrencileri oyundan keyif alarak salondan ayrıldı. Her yıl İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileriyle birlikte bu türde bir etkinliğin altına imza atan, oyunun yönetmenliğini üstlenen Dr. Fehmi Turgut, tüm salon tarafından büyük alkış alırken böylesine güzel bir organizasyonu tekrardan başarıyla sonlandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Gelecek yıllarda da devam edeceği belirtilen tiyatro etkinliğinin daha büyük desteklerle Avrupa Turnesi şeklinde yapılması planlandığı da öğrenildi.

dsc_5507.jpg

dsc_5529.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat