KTÜ hocasını uğurluyor

KTÜ Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Kurucu Başkanı Prof. Dr.Yavuz Özoran, 30 yılı aşkın hizmeti sonrası emekliye ayrılıyor. Özoran'ın emekliliği nedeniyle 24 Eylül 2014 Çarşamba günü KTÜ Tıp Fakültesi’nde saat 13.30‘ da “Akademik Veda Töreni” düzenle

KTÜ hocasını uğurluyor
KTÜ Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Kurucu Başkanı Prof. Dr.Yavuz Özoran, 30 yılı aşkın hizmeti sonrası emekliye ayrılıyor.
 
Özoran'ın emekliliği nedeniyle 24 Eylül 2014 Çarşamba günü KTÜ Tıp Fakültesi’nde saat 13.30‘ da “Akademik Veda Töreni” düzenlenecektir.
 
Prof. Dr. Yavuz ÖZORAN 1949 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Atatürk Lisesinden 1966 yılında, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1972 yılında mezun oldu. 1974 yılında aynı fakültede Histoloji Embriyoloji ihtisasını tamamlandı, 1976 yılına kadar öğretim görevlisi olarak görev yaptı. 1979 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Patoloji Uzmanı unvanını aldı. 1982 yılında aynı fakültede doçent oldu. 1983 yılında KTÜ Tıp Fakültesine atandı ve Patoloji Anabilim Dalı kurucu Başkanlığı görevini bu güne kadar sürdürdü. Üniversitemiz bünyesinde Adli Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü, Dekan Yardımcılığı, Eğitim Komisyonu Başkanlığı ve daha birçok akademik ve idari görevler üstlendi. Bilimsel kitaplarda yazdığı bölümler, yerli ve yabancı dergilerde çok sayıda makaleleri mevcuttur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler