KTÜ dünya 4.sü oldu!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Uluslararası Öğrenciler Dünya Kupası”nda 4’üncü oldu. “Halı sahanın dünya kupası” olarak tabir edilen büyük futbol etkinliğinde

KTÜ dünya 4.sü oldu!
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Uluslararası Öğrenciler Dünya Kupası”nda 4’üncü oldu. “Halı sahanın dünya kupası” olarak tabir edilen büyük futbol etkinliğinde Trabzon’daki elemelerde birinci olan Afganistan takımı KTÜ’yü temsil etti. 

199 ÜLKE ARASINDAN 4. OLDULAR

Ankara’da yapılan karşılaşmalarda KTÜ ekibi 199 ülke arasından 4. olarak büyük bir başarıya imza attı. Aynı zamanda en centilmen takım olma unvanını da kazanan KTÜ ekibi ödülünü Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Doç. Dr. Kudret Bülbül’ün elinden aldı. KTÜ Türkçe Öğretimi ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdür Yardımcısı Yusuf Günaydın üniversite olarak kazandıkları başarıdan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Günaydın, “Bizlere desteklerini esirgemeyen rektörümüze,  rektör yardımcılarımıza ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asiye Mevhibe Coşar’a teşekkür ediyorum. KTÜ’nün her alanda olduğu gibi spor alanında da kendisini duyurması bizim için çok önemliydi. Başarının mimarlarından olan öğrenci kardeşlerimizle birlikte bunu başardık.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim