Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda dolunay 01-08-2015

31 Temmuz 2015 saat 13 42 de Kova burcunun 07 derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Yüksek enerji içeren dolunay zamanları gerginliklere yol açtığı gibi bir şeyleri de daha net görünür hale getirir. Başladığımız işleri bitirmek eksiklerimizi görüp tamamlamak adına güzel zamanlardır.

Kova-Aslan aksında olacak olan dolunay İleriye dönük projeler, sosyal amaçlar ve gurup çalışmaları ile ilgili konuları önümüze getirecek ve eksikleri ortaya çıkaracak. Önümüzdeki on beş günlük zaman içerisinde işlerimizi toparlayıp avantaja çevirebiliriz. 3-4-5-6-9-10-14 Ağustos tarihleri önceden yapmış olduğumuz girişimlerimizi toparlamamız için iyi zamanlar.

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: Dolunayla birlikte ekip çalışmaları, geleceğe dair projeleriniz, arkadaşlıklarınız ve işten gelen geliriniz netlik kazanacak. Ortaklıklarınızla ilgili işlerinizde yeni rota belirleme zamanı.

BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR: Dolunayla birlikte hedef ve kariyerle ilgili gelecek için yapmış olduğunuz planlarınızda ki eksiklerinizi göreceksiniz. İş ve günlük temponuz, ileriye yönelik yeni rotanız bu dolunayla belirlenecek.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Akademik eğitim, yurtdışı işler, medya ve hukuksal konuların birisiyle ilgiliyseniz dolunayla birlikte netlik kazanacak, ayrıca iş birliği yaptığınız arkadaşlarınızla olan konumunuzda görünür hale gelecek. Hobileriniz, spor ya da çocuklarla ilgili bir proje içerisindeyseniz bu dolunayla birlikte ileriye yönelik yeni rota belirleyeceksiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Dolunayla birlikte ortak parasal konular, vergi miras burs, sigorta işleri alacak ve ödemelerle ilgili konular netlik kazanacak. Ev gayrimenkul ve kişisel gelişiminiz adına yeni rota belirleyeceksiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Özel ve iş ilişkileriniz, varsa anlaşmalar davalar ve eşinize ait konuların dışında alacağınız danışmanlık hizmeti de netlik kazanacak. Kova burcu dolunayı zihinsel çalışmalar, kardeş yada anlaşmalarla ilgili konularda ileriye yönelik olarak sizin yeni bir rota belirlemenizi sağlayacak.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Dolunayla birlikte günlük iş temponuz, çalışma koşullarınız varsa sağlık problemleriniz netlik kazanacak. Parasal kazançlarınız ve finansal konularda yeni şartlarınız bu dolunayla birlikte netleşip yeni rotasını bulacak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Aşk, spor, çocuklar, sahne çalışmaları yada yatırımlarla ilgili bir konuyla ilgiliyseniz Kova burcu dolunayı ile birlikte koşullarınız netleşecek. Kendi kişisel girişimleriniz ve bulunduğunuz konum yeni rotasını bulacak.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Dolunayla birlikte eve aileye ve yerleşime ait konular netlik kazanacak. Hastaneler başta olmak üzere psikolojik durumunuzla ilgili yeni süreç ve yol belirleyeceksiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: İnternet üzerinden yapmış olduğunuz işler, yakın çevreniz, eğitim faaliyetleriniz, kardeşler, yazışmalar ve sözleşmeler bu dolunayla birlikte netlik kazanacak. Projeleriniz için yeni bir rota belirleyeceksiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Bütçeniz gelir ve harcamalar, finansal konular öne çıkacak. Kaynaklarınızı kullanma konusunda eksiklerinizi daha net göreceksiniz. İş ve kariyer alanında kendinize yeni rota belirleyeceksiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Girişimleriniz genel sağlığınız ve içinde bulunduğunuz koşullar Kova burcu dolunayı ile netlik kazanacak. İş çevreniz başta olmak üzere ideallerinizde yeni rota belirleyeceksiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Kadersel olayları su yüzüne çıkaracak olan Kova burcu dolunayı hastane, okul ve gizli işler dahil olmak üzere bir çok şeyi netleştirecek. Parasal konularda ve psikolojik durumunuzda değişim ve dönüşüm yapacak ve yeni rota belirleyeceksiniz.

Şartlarınız ne olursa olsun doğru olun, doğru kalın, Hoşçakalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.