Korkunç! Annesini katletti...

Rusya'da şok eden bir olay yaşandı. Milyarder bir işadamı olan İgor Sosin'in eski eşi  Anastasya Novikova-Sosina oğlu tarafından korkunç bir şekilde öldürüldü. Daily Mail'in haberine göre, 44 yaşındaki Sosina'nın oğlu Egor Sosin, annesinin içindeki şeytan

Korkunç! Annesini katletti...

Rusya'da şok eden bir olay yaşandı. Milyarder bir işadamı olan İgor Sosin'in eski eşi  Anastasya Novikova-Sosina oğlu tarafından korkunç bir şekilde öldürüldü.

Daily Mail'in haberine göre, 44 yaşındaki Sosina'nın oğlu Egor Sosin, annesinin içindeki şeytanı kovmak için bu cinayeti işlediğini söyledi.
 
"Annem benimle ilişkiye girmek istedi" iddiasında bulunan 19 yaşındaki Egor Sosin, Kazan kentindeki bir otel odasında işlediği korkunç cinayetin ardından şöyle konuştu: "Yaklaşık yarım saat boyunca boğdum. Öldüğünden emin olduktan sonra, üzerine oturup tüm gücümle yüzünü yumruklamaya başladım. En az 20 kere vurdum."
rusya-cinayet.jpeg
 
Annesini cep telefonunun şarj aletinin kablosuyla boğan Egor Sosin'in, cinayeti uyuşturucu etkisinde işlediği öne sürüldü. Annesinin de oğlunun uyuşturucu kullandığından haberdar olduğu belirtildi.
 
Aralık 2015'te Kazan’da lüks Korston otelinde kalanlar aşırı gürültü sebebiyle polisi arayınca 44 yaşındaki Anastasia Novikova-Sosina yatağında boğulmuş halde bulunmuştu.
 
Polis Anastasia Novikova-Sosina’nın cesedini bulduğu sırada, annesini öldürmekle suçlanan Yegor üzerinde sadece iç çamaşırıyla otelin koridorlarında yürürken yakalanmıştı.
 
İngiltere'nin başkenti Londra'daki bir üniversitede okuyan Egor Sosin'in babası İgor Sosin, Rusya'da inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya