Koray Aydın: Kupa Başbakan'da!

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, bu yıl Ankara'da 8.si  düzenlenen Trabzon günlerinde haber61.net'in sorularını yanıtladı.MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın önemli açıklamalar yaptı. Ankara'da bu yıl sekizincisi yapılan her yönüyle Trabzon etkinlik

Koray Aydın: Kupa Başbakan'da!

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, bu yıl Ankara'da 8.si  düzenlenen Trabzon günlerinde haber61.net'in sorularını yanıtladı.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın önemli açıklamalar yaptı. Ankara'da bu yıl sekizincisi yapılan her yönüyle Trabzon etkinliklerinde haber61net'in standında konuşan eski bakan MHP Trabzon Milletvekili Aydın etkinliğin çok yararlı geçtiğini ifade ederek "Bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum.  Burada görmediğimiz insanları da görme imkanımız oluyor. Gördüğümüz üzere artık Trabzonlulardan çok başka şehrin insanları bu etkinliğe katılıyor. Demek ki Trabzon ilgi çekici hale geliyor. Her gelenin tadı damağında kalınca yanında bir kişiyle daha geliyor. Ama bazı aksaklıklar da yok değil. Mesela Alan olarak burası etkinliği  kaldırmıyor 20 yıl önce imar planı yapıldı buranın ama maalesef burayı yıkıp yerine daha güzel bir tesis  yapmadılar. Herşeye  rağmen buralara kadar gelip emek sarf edenler var. Bu organizasyonda emeği geçen herkese  teşekkürler.İmar planı yapıldı ama bu tesisin yerine yeni bir tesisi yapılmadı" ifadelerini kullandı.

Aydın bu akşam oynanacak olan maçta Trabzonspor’a başarılar dilediğini de ifade ederek "Juventus  oldukça güçlü ve formda bir rakip. Avrupa kupalarında maç oynanmadan yorum yapmak doğru değil.  Bu tür maçlarda neler olacağını kimse önceden bilinmez. Ondan önceden tahmin yapmak doğru olmaz. Ama Trabzonspor'da bu akşam elinden geleni yapacaktır" dedi.

Eski bakan MHP Milletvekili Aydın acılış töreninde  eski bakan Özak ile yaşanan tartışmaya da açıklık getirerek “Biz herhangi rencide edici söylemde bulunmadık. Trabzon Belediyesinin Tanıtma ve propaganda videosunu koydular ekrana, bize adeta işkence yaptılar.  İzleyen herkesin boğazına kadar geldi. Açılışta AKP Milletvekili Faruk Özak şike konusunda bazı cevaplar verdi. Şahsım üzerine alınmıyorum. Volkan Canalioğlu'na itafen dediğini düşünüyorum.

Bir Trabzonsporumuz vardı hepimizin ortak değeri. Aldılar Trabzonspor'u siyasete alet ediyorlar. Trabzonspor Başkanını alıp Ak Parti otobüsünün üzerine çıkartıyorsun. Ondan sonra siyasi görüş ayrılıklarını öne çıkartıyorsun. Bu durumda taraftarda maçlara gelmeyerek tepkisini gösteriyor.Trabzonspor’u kendi siyasi emellerine alet etmeye kalkarsan olacağı budur. Bu kadar taraftarı bölerseniz bu olur. Trabzonspor’un  bu işlere alet etmesinler.

Aynı şeyi benze şekilde bugünde yaşadık . AKPli arkadaşların eleştiriye hiçbir şekilde tahammülü yok. AKP liler Türkiye’yi babalarından kendilerine kalan miras,bizi de  marabaları sanıyorlar, Onlara kimsenin ses çıkarmaya hakkı yok gibi görüyorlar.

Bilindiği üzere HSYK'nın yapısı değiştirildi artık Yargı  Adalet Bakanlığına bağlandı. Yani Başbakan'a bağlı. Artık öyle bir sistem var ki kendi görüşlerini bildiremiyorsun.Çünkü  suç haline geliyor. İki tane yargı kararı var Fenerbahçe ile ilgili ama her nedense Trabzonspor'un kupası verilmiyor. TFF kupayı Trabzonspor’a vermemek için direniyor. Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunda şike ile gasp edilen kupası da Başbakan'ın elindedir. Bu herkesçe bilinmektedir. Ama kimse ses çıkartamıyor. Son yapılan düzenlemelerden sonra yargı organları da Başbakan'a bağlandı. Trabzonspor'un kupası da  Başbakan'ın vereceği karar ile geri verilecek.  Bu böyle bilinsin kimse kimseyi kandırmasın.

Muhalefet liderlerini eleştiriyorlar ama Muhalefet liderlerinin yaptırım gücü yok. Bu güç başbakanda. 10 bin tane Polisin yerini değiştirdi. Yolsuzlukları pisliklerinin üstü örtülsün diye yüzlerce hakim ve savcının yerini değiştirdi. Bu güç onda bakın bakalım Trabzonspor’a kupasını verecek mi. Bekleyip göreceğiz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel