Aydın : Yarın elbet bizimdir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel Başkan Adayı Koray Aydın Konuşması için kürsüye geldi.Aydın konuşmasına Sayın Genel Başkanım diyerek başladı. Aydın, “  büyük kurultayımız inşallah tek başına iktidar oluruz. Bizim kurultayımız çok önemli bir davanın

Aydın : Yarın elbet bizimdir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel Başkan Adayı Koray Aydın Konuşması için kürsüye geldi.

Aydın konuşmasına Sayın Genel Başkanım diyerek başladı. Aydın, “  büyük kurultayımız inşallah tek başına iktidar oluruz. Bizim kurultayımız çok önemli bir davanın simgesidir. Buradan tüm şehitlerimize selam olsun.”dedi. 

Bu kutlu yürüyüşe sebep olan Başbuğ Türkeş’e selam olsun sözleriyle konuşmasına devam eden Aydın, “  ben burada sizlerle sohbet için bulunmaktayım çünkü buna ihtiyacımız olduğumu düşünüyorum. 10 yıldan beri bu ülkeye AKP iktidarı var ve bunlar ne oldum delisi oldular. Önce basını satın aldı sonra geri kalanı sindirdi onu da yandaş medya haline çevirdi ve kenarda oturmalarını sağladı. Futbol kulüplerine kadar her yere uzanarak ve herkesi susturdular. “şeklinde konuştu 

Aydın, “İktidar develeti çete mantığı ile yönetiliyor. Sözde raporlarla, telefon dinlemeleri ile belediyelere saldırıyorlar. Ve kendi aralarında bir bir yok ediyoruz diyorlar. Onlar kendi aralarında gün sayıyorlar. Önce açılım, sonra Habur'da karşılama törenleri bir de Oslo'da teröristlerle kurdukları pazarlık masalarında suçüstü yakalanınca saklayarak örterek ama sonra da kıvırarak adam gibi sahiplenmeyerek siyasi riyakarlıkta sınır tanımayan bir iktidarla karşı karşıyayız.”dedi. 

Aydın, “Bu işi haince yapanlar ne zaman ki şehit cenazeleri gelip içimiz kan ağlarken Türkiye'nin başbakanı Öcalan'la yendien görüşebilirim diyor. Ne görüşeceksin, ortaya bir masa koymuşsun masanın üzerine de Türkiye'yi... Ne diyeceksin ne kadar istiyorsun mu diyeceksin. Hafife almayın bunlar ne yaptıklarını çok iyi biliyor. Bunlar Türkiye'de ihtilal yapma teşebbüsü var diye ordunun bütün subaylarını yargılama adı altında mapushaneye koyarak önce sıcak bakıp desteklenen ama sonra da nerdeyse Türk ordusunun yarısını içine atan bu hükümet mıntıka temizliği yapıyor.”şeklinde konuştu 

Öcalan yüzsüzlük eder de hepsini isterse ne diyeceksin diye söyleyen Aydın, “ Emperyalistlerle kurduğün pazarlık masalarında teröristlerle kadeh tokuştururken senin hiç mi yüüzn kızarmıyor. Bunların yeni oyunu adına yeni anayasa dedikleri çalışmalardır. Yeni anayasa o tablonun tamamlayıcıdır. Bunu iyi anlayalım bu işin sonudur ülküdaşlarım. Çünkü şu anda dil olarak kendisine benzeşen CHP ile Meclis'te bir manevra yapıp Türk milletinin adını anayasadan çıkarırlarsa yapacağımız birşey kalmaz. Bunlar sinsi ... CHP ve BDP ile böyle bir adım atabilirler. 5 sene sonra 10 sonra biz ne yapacağız. Türk bir alt kimliği olursa bu ülkenin adının da Türkiye olmasına gerek yoktur diyebilirler.”ifade etti. 

Aydın, “Birşeyler yapmamız lazım. Ülküdaşlarım, buna seyirci kalamayız. Suskun kalamayız. Herkes soruyor ne yapacaksınız diyorlar. Ben ne yapacağımızı her zaman söylüyorum buna kayıtsız kalmayacağız. Türk milletine gideceğiz onunla kucaklaşacağız. O büyük gücü harekete geçirirsek Şubat ayında da Ankara'nın meydanında 1 milyon olarak toplanırsak hangi vatan hainleri buna cesaret edebilir. Bu planı deşifre etmemiz lazım. Bunun için güçlü bir MHP'ye ihtiyacımız var.”dedi. 

Koray Aydın salondaki yuh seslerinin ardından konuşmasına ara verdi. Salonda Bahçeli ve Koray Aydın'ın tarafları arasında slogan atışması yaşanıyor. 

Türk milletinin önüne iktidar projesi ile çıkılması gerektiğini söyleyen Aydın, “İlk adımı doğru atmamız lazım. Atacağımız ilk doğru adım ülkücü hareketin birliğini göstermektir. Bu harekete bir gün bile hizmet etmiş her ülküdaşımızla kucaklaşmak zorundayız. İnsan temelli bir yaklaşım çıkaracağız. Birey temelli bir hareketin başlaması için önce partide üyelik sistemini bir kampanyaya çevireceğiz. Seçime kadar 3 milyon üye yapacağız. Bunu iller arasında bir yarışa çevireceğiz. Eğer ben MHP Genel Başkanı olursam sahaya inip milletimin ayağına gideceğim. Bu 3 milyonla bir ön seçimi size vadediyorum. Bu tabana güvenmek demektir. 3 milyon kişilik aile ferdi olacak bir ön seçim yapılırsa kimse Ankara'da katlarda dolaşmayacak tabana gidecek.”şeklinde konuştu 

Aydın, “Bu büyük ailenin fertleri birbiri ile anlaşacaki birbirini dinleyecek. Bugün yürülükte sistem üyeliğe dayalı bir sistem değildir. Bugün bir kişiyi korumak adına kelle avcısı rolüne üstlenip ülküdaşlarını hiçe sağmak demektir. Her seçim oyunu artıran bir iktidar ile karşı karşıyayız. Bu iktidarın maskesini indirmek için seferberlik ruhuna ihtiyaç var. Biz MHP'nin bu kongresindem böyle bir sonucun çıkması için biz iktidar projesi koyarak aday olduk.”dedi. 

Konuşmasının sonunda Koray Aydın, “Yarın elbet bizimdir. Gün doğmuş gün batmış evet bizimdir. Zaman iktidara yürüme zamanıdır. Ülküdaşım haydi bir bozkurt gibi davran, garete gel, çalışmaya koyul, eski günler yeniden doğsun, şan bayraklarını ufuğa doğru yendien dalgalandıralım. Başbuğumuzun bu sözü ile konuşmamı sonlandırıyorum.” Yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem