Kömürlü mürekkepli burger yok satıyor!

Mutfağındaki değişik tatlarla şaşırtan Japonya'dan ilginç bir lezzet önerisi daha geldi. Bazılarının pek de hoşuna gitmeyecek bu alışılmamış tadın ana malzemesi ; kömür... Japonya yine tuhaflıkla karşımızda!  Burger King, ‘kömür peyniri’nden yapılmış bir

Kömürlü mürekkepli burger yok satıyor!

Mutfağındaki değişik tatlarla şaşırtan Japonya'dan ilginç bir lezzet önerisi daha geldi. Bazılarının pek de hoşuna gitmeyecek bu alışılmamış tadın ana malzemesi ; kömür...

Japonya yine tuhaflıkla karşımızda!  Burger King, ‘kömür peyniri’nden yapılmış bir hamburger ekmeği, kalamar mürekkebi, soğan ve sarımsaklı bir sos ve siyah peynirle harmanlanmış ‘siyah burger’i Japonya’da satışa sundu!

25905371.jpg

Çok şükür ki kısa bir süreliğine satışa sunulan bu hamburgerin normal renkte olanı da mevcut.

SİYAH PEYNİRLİ İLK HAMBURGER

Bambudan elde edilen kömür, Uzakdoğu’da ekmeklerin içinde kullanılıyor. Öyle ki, Çin’de bu işin tarihi 1400’lere kadar uzanıyor. Bambu kömüründen hamburger ekmeğinin yanı sıra, peynir de üretiliyor.

 25905369.jpg

Burger King, hamburgerlerin adını ‘The Kuro Pearl’ (Siyah İnci) ve ‘Kuro Ninja Burgers’ (Siyah Ninja Burger) koydu. 

(Kaynak: Hürriyet Kelebek)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık