Köksal Güney’den Cumhurbaşkanı açıklaması

Trabzonspor’da Gençlerbirliği karşılaşması öncesi Ankara’ya giden Bordo-Mavili kafilenin Cumhurbaşkanından randevu talep etmedikleri ortaya çıktı.Gençlerbirliği karşılaşması için Ankara’da bulunan Trabzonspor kafilesinin Cumhurbaşkanından randevu talep et

Köksal Güney’den Cumhurbaşkanı açıklaması

Trabzonspor’da Gençlerbirliği karşılaşması öncesi Ankara’ya giden Bordo-Mavili kafilenin Cumhurbaşkanından randevu talep etmedikleri ortaya çıktı.

Gençlerbirliği karşılaşması için Ankara’da bulunan Trabzonspor kafilesinin Cumhurbaşkanından randevu talep etmediği ortaya çıktı.

Konu ile ilgili Haber 61 Spor Müdürü Tuncay Lakot’a açıklamalarda bulunan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney Cumhurbaşkanından böyle bir talebimiz olmadı. Bir hafta öncesinden Sayın Erdoğan’ın haftasonu Ankara’da olmayacağını biliyorduk. Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale şehitlerini anma programları nedeni ile bugün Ankara’da değil dedi.

Medyada yer alan asılsız haberlere güldüklerini belirten Güney Anıtkabirde yaşandığı iddia edilen hadisenin karakolda bittiği haberleri gerçeği yansıtmıyor. Bu haberleri neden yaparlar onu da anlamak mümkün değil dedi.

Gençlerbirliği maçından iyi bir skor ile ayrılmak istediklerini sözlerine ekleyen Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney umarım buradan üç puan ile Trabzon’a döneriz dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor