Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda dolunay 13-10-2016

16 Ekim 2016 Pazar günü Koç burcunun 23 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Ayın Uranüs’le kavuşum yapması beklenmedik olayları açığa çıkarırken; evlilik, ortaklık ve ilişkileri güdeme getirecek. Oldukça şaşırtıcı birazda heyecanlı gelişmeler kapıda gözüküyor. 16 Ekim doğumlu Teraziler, 13 Ocak doğumlu Oğlaklar, 13 Nisan doğumlu Koçlar ve 16 Temmuz Yengeçler ’in hayatında daha etkili olacak dolunay sürpriz gelişmeleri açığa çıkaracak.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Bulunduğunuz konum, genel sağlığınız ve şartlarınız bu dolunayla birlikte yeni gelişmeleri açığa çıkaracak, tartışmalardan kaçının. Mesleki alanda güçlü dönüşüm yapabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Hastane, okul yada devlet daireleri ile ilgili kurumların birisi ile ilgiliyseniz bu dolunay beklenmedik şartları önünüze getirecek. İş birliği içinde olduğunuz insanlarla krizli dönüşüm yaşamanız muhtemel.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Projeleriniz, arkadaşlıklarınız ve sosyal çevrenizle ilgili beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ortak paralarla ilgili kriz planlarınızın yönünü değiştirebilir dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: İş, kariyer, hedeflerle ilgili bağlantılarınızda umulmadık şartlar gelişebilir ve siz ortaklık yaptığınız insanlarla krizli dönüşüşüm yapabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik eğitim, yabancılar, hukuksal veya basın yayınla ilgiliyseniz bu dolunayla birlikte beklenmedik gelişmeler sizi bekliyor, günlük iş temponuzda dönüşüm zamanı.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortak gelir, kredi- borçlar, miraslar ve eşinizin geliri ile ilgili konular açığa çıkacak. Şanslı dönüşüm zamanı.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Eşinizin bulunduğu konum, davalar veya ortaklarınızın şartları bu dolunayla birlikte açığa çıkarak şartlar dönüşüp sonlanacak.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Günlük iş temponuz, çalışma şartlarınız ve sağlığınızla ilgili konular bu dolunayla birlikte açığa çıkarak netleşecek. Yeni anlaşmalar yapabiliriniz.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR: Çocuklar, hobileriniz ve aşkla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz bu dolunayın sürprizlerine hazırlıklı olunuz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Ailenize ait konular, Kişisel alt yapınızla ilgili bir program içindeyseniz bu dolunayla birlikte şartlarınız beklenmedik şekilde açığa çıkıyor ve siz büyük değişim sürecine giriyorsunuz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Yakın çevre, kardeşleriniz, anlaşmalar ve yazışmalarla ilgili konular bu dolunayla birlikte şartlarınızı ortaya çıkaracak, güçlü psikolojik dönüşüm sizi bekliyor.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Parasal kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerler bu dolunayla birlikte netleşecek. Arkadaşlarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir.
Şartlarınız ne olursa olsun, doğru olun. Doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR