16 Yaşındaki Kızla İlişkisini Kameraya Kaydeden Sapık Yakalandı

İstanbul'dan Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine otomobille gelen A.Ö., 16 yaşındaki D.Y. ile buluştuktan sonra bir otele gitti.   İLİŞKİ SIRASINDA KAMERA KAYDEDİYORDU   Bir süre sonra otel odasını basan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri,

16 Yaşındaki Kızla İlişkisini Kameraya Kaydeden Sapık Yakalandı
İstanbul'dan Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine otomobille gelen A.Ö., 16 yaşındaki D.Y. ile buluştuktan sonra bir otele gitti.
 
İLİŞKİ SIRASINDA KAMERA KAYDEDİYORDU
 
Bir süre sonra otel odasını basan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, genç kızı ve A.Ö.'yü cinsel ilişkiye girerken ve kameraya kayıt yaparken yakaladı.
 
700 LİRA KARŞILIĞINDA
 
Gözaltına alınan D.Y. ve A.Ö.'nün ifadeleri doğrultusunda, fuhuş yaptırmak için 700 lira aldığı öne sürülen P.Y. de polis ekiplerince yakalandı.
 
BİLGİSAYARINDAN CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜ ÇIKTI
 
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüphelilerden P.Y. ve A.Ö. adliyeye sevk edildi. Şüpheli A.Ö.'nün yanındaki dizüstü bilgisayarında ve harici disklerde ise çok sayıda cinsel içerikli görüntü ve fotoğraf bulundu.
 
ÇANTASINDA STÜDYO MALZEMELERİ BULUNDU
 
Çantasında kamera ayaklığı, ışık, video görüntüsü kaydetme özellikli fotoğraf makineleri çıktı. Ayrıca dizüstü bilgisayarındaki kamera görüntülerinin bulunduğu şifreli dosyalar ise çözülmesi için İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler