Kısmetse Olur Halk Oylamasında kimler birinci oldu?

Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen izdivaç programı Kısmetse Olur da bu cumartesi gecesi halk oylaması gerçekleştirecek. Böylece Kısmetse Olur Halk Oylaması Birincileri kim olacak sorusu cevabını bulacak. Sevilen programda bu sorunun cevabı belli oldu

Kısmetse Olur Halk Oylamasında kimler birinci oldu?

Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen izdivaç programı Kısmetse Olur da bu cumartesi gecesi halk oylaması gerçekleştirecek. Böylece Kısmetse Olur Halk Oylaması Birincileri kim olacak sorusu cevabını bulacak. Sevilen programda bu sorunun cevabı belli olduğunda buradan öğrenebilirsiniz.

Haftanın birincisi damatlar evinde Erdem oldu. Gelinler evinde ise Nur oldu. Ayruca Nur ödül yemeği için Erdem'i seçti.

Kısmetse Olur Cumartesi akşamı saat 23.30'da ekranlara geldi. Yeni bölümde neler yaşandı;

Yeni damat adayı Ali ve Batuhan ile evde oturup muhabbet eden Hazal'a Emre çok sert tepki gösteriyor. İki erkekle muhabbet etmesine kızan Emre, Hazal'ı kolundan tutarak çekiyor ve "Gel diyorsam gel" diyor. Diğer tarafta Nur'dan hoşlanan Erdem sonunda açılarak "Kendini bana kapalı tutuyorsun. Benim istediğim şey buradan beraber çıkmak." ifadelerini kullanıyor.

kismetse-olur-semih-kurtulmus.jpg

“BÖYLE YAPMA SANA AŞIK OLUYORUM”

Evde baş başa yemek yiyen Adnan ve Mehtap arasında duygusal bir yakınlaşma yaşanıyor. Adnan “Seninle şu an bu evde baş başa yemek yiyebilmek bana sunulabilen en büyük ödül…” derken Mehtap ise “Böyle yapma sana aşık oluyorum.” diyor.

BU HAFTA KİM ELENECEK?

Sosyal medyada yer alan bazı ifşa sitelerinde yer alan bilgiler göre bu hafta yarılmaya veda edecek olan isim Ayça Beğen olacak. Bunun nedeni olarak ise Ayça'nın eve Emre Atik'in yeniden alınmasını istediği ancak yapım şirketinin bunu kabul etmediği bunun üzerine Ayça'nın elenmek istediği kaydedildi.

Ayça'nın yanı sıra damatlar evinden elenen isim ise Semih Kurtulmuş olacağı öne sürüldü.

KİM GELECEK?

Elenen isimlerin yerine ise eski damat adaylarından Ercan Çiftçi'nin eve dahil olacağı iddia edildi. Gelinler evine girecek olan ismin ise belli olmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem