Tekelioğlu Haber61 Kısa Pas'ta

Haber61 TV ekranlarında yayınlanan Kısa Pas yine dopdolu bir programla yayınlanacak. Haber61.tv'de her hafta Salı günleri saat 14.30'da yayınlanan, Kadir CAN'ın hazırlayıp sunduğu ve Haber61.net spor yazarı Osman KANBER'in yorumları ile katıldığı programd

Tekelioğlu Haber61 Kısa Pas'ta

Haber61 TV ekranlarında yayınlanan Kısa Pas yine dopdolu bir programla yayınlanacak.

Haber61.tv'de her hafta Salı günleri saat 14.30'da yayınlanan, Kadir CAN'ın hazırlayıp sunduğu ve Haber61.net spor yazarı Osman KANBER'in yorumları ile katıldığı programda Trabzonspor'da yaşanan son gelişmeler değerlendirilecek.

Bu hafta programın konuğu Trabzonspor'la sözleşmesi bitmek üzere olan Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu olacak. Program Atatürk Köşkü'nün bahçesinden canlı yayınla yapılacak.

Programda canlı yayında değerlendirilmesini istediğiniz görüşlerinizi ve program konuğuna sormak istediğiniz soruları Haber61.net facebook sayfamıza yorum olarak yazabilirsiniz.

Sorularınızı ve görüşlerinizi facebook sayfamıza yorum olarak yazmak için tıklayınız

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler