Kırmızı Facebook tuzağına dikkat!

Facebook 'un kuruluşundan bu yana mavi renkli logosu olduğu ve sayfasının tasarımının da bu renk ile uyumlu olduğu biliniyor. Ancak bu renkten sıkılanları hedef alan ve kırmızı , sarı ve yeşil gibi farklı Facebook temalarını kullanıcılara sunduğunu vaaded

Kırmızı Facebook tuzağına dikkat!
Facebook 'un kuruluşundan bu yana mavi renkli logosu olduğu ve sayfasının tasarımının da bu renk ile uyumlu olduğu biliniyor. Ancak bu renkten sıkılanları hedef alan ve kırmızı , sarı ve yeşil gibi farklı Facebook temalarını kullanıcılara sunduğunu vaadeden Facebook Color isimli sahte yazılım, kullanıcılar arasında hızla yayılmaya başladı.
 
Ancak baştan uyaralım ki böyle bir şey söz konusu değil. Facebook'un temasını değiştirmeyen söz konusu uygulama, aslında ne olduğu belli olmayan ve virüslü olduğu şüphe götürmeyen zararlı bir yazılım. Eğer siz de kazara bu uygulamayı Facebook'a yüklediyseniz Ayarlar'a girip Uygulamalar kısmından Facebook Change Color uygulamasını bulup bu listeden uygulamayı kaldırmanız gerekiyor.
 
FACEBOOK'UN RENGİNİ DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN MÜ
 
Facebook mavisini kırmızı, sarı veya yeşil yapabilmek mümkün. Bunun için Chrome tarayıcı kullanıyor olmanız ve Chrome'a Color My Facebook eklentisini kurmanız gerekiyor. Bu sayede Facebook'u çok daha farklı renklerle kullanabiliyorsunuz. Ancak unutulmamalı ki bu tamamen Chrome'un tarayıcı çapında yaptığı bir değişiklik ve bu eklentinin olmadığı bir Chrome kullandığınızda (örneğin farklı bir bilgisayar ve telefonda) yine Facebook'u mavi görmeye devam edeceksiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler