Hatayı Yakalayıp Bedava Pizza Yemenin Yolunu Buldu

İngiliz Paul Price, ünlü pizzacının yazılım programlama arayüzünde ödemenin doğru yapılmasını engelleyen bir boşluk olduğunu fark etti.   Price bulduğu hatayı denemek istedi ve ödeme yapmadan kolaylıkla sipariş verebildi.   TEK TEK ANLATTI   Sonrasında ya

Hatayı Yakalayıp Bedava Pizza Yemenin Yolunu Buldu
İngiliz Paul Price, ünlü pizzacının yazılım programlama arayüzünde ödemenin doğru yapılmasını engelleyen bir boşluk olduğunu fark etti.
 
Price bulduğu hatayı denemek istedi ve ödeme yapmadan kolaylıkla sipariş verebildi.
 
TEK TEK ANLATTI
 
Sonrasında yaşananları Price blogunda şöyle anlattı:
 
"Pizzacıyı aradım ve siparişimi aldıklarını doğruladım. 20 dakika içinde teslim edeceklerini söylediler. Önce bunun harika olduğunu düşündüm, bir saniye sonra ise pişman oldum."
 
PARASINI ÖDEMEYİ TERCİH ETTİ
 
Dolandırıcılık yaptığını düşünerek rahatsız olan Price, kapıya gelen kişiye bir hata olması gerektiğini çünkü kendisinin kredi kartıyla ödeme yapmadığını; kapıda nakit ödeme seçeneğini işaretlediğini söyleyerek pizzanın parasını ödedi.
 
Olayın duyulmasının ardından pizza zincirinin bilişim uzmanı açıklama yaparak, kısa süreli bir sorun yaşandığını ve sistemdeki sorunun ivedilikle giderildiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler