Kılıçdaroğlu'nu nobele aday gösterdi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaynağını açıklamadan verdiği vaatler gündemdeki yerini koruyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, seçim beyannamesindeki vaatlerine kaynak olacak 200 milyar lirayı bulması durumunda Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kıl

Kılıçdaroğlu'nu nobele aday gösterdi
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaynağını açıklamadan verdiği vaatler gündemdeki yerini koruyor.
 
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, seçim beyannamesindeki vaatlerine kaynak olacak 200 milyar lirayı bulması durumunda Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Nobel Ekonomi Ödülü verilmesini istedi. Aksi durumda ise verilecek ödülün desteksiz atış ödülü olacağını belirtti. 
 
Konuşan Canikli şunları kaydetti: "Şu tablo gerçek anlamda bir aczin ve iflasın yansımasıdır. Eğer gerçekten Sayın Kılıçdaroğlu böyle bir kaynağı sağlayabiliyorsa şu andaki ekonomik yapı da bu çok önemli bir olaydır. Sayın Kılıçadaroğlu'na bundan dolayı her yıl ömrünün sonuna kadar Nobel Ekonomi Ödülü'nün verilmesi gerekiyor. Ya da desteksiz atış ödülü. İkisinden birini vermek gerekiyor. 
 
Panik havasındalar
Şu anda bir panik havasını seziyorum. İzah edemiyorlar. Şuradan kısarız, şuraya aktarırız demiyorlar, tamamen afaki gerçekleşmesi mümkün olmayan. İşin garibi bütün bunları kendileri de çok iyi biliyor. 
 
Buna çocuklar bile güler
Büyüme rakamları ile ortaya çıkacak artışlar zaten 2015 bütçesinde verilecek yerlere yansıtılmış durumda. Memura, emekliye, yatırıma... O rakamlar yansıtılıyor zaten. Dolayısıyla orda bir artış söz konusu değil. Yani oradan beklenen ilave bir kaynak söz konusu değil. Tam bir aldatmaca. Kayıt dışı 100 milyar lira, buna çocuklar bile güler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler