Kılıçdaroğlu: Şeb-i Arus'a bir daha gitmem!

CHP Genel Başkanı Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'ya konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Mevlana'nın ruhu hiç bu kadar incinmemişti. Bir daha Şeb-i Arus törenine gitmem" açıklamasının ardındaki gerekçeyi açıkladı. Kılıçdaorğlu, törende Cumhurb

Kılıçdaroğlu: Şeb-i Arus'a bir daha gitmem!
CHP Genel Başkanı Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'ya konuştu.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Mevlana'nın ruhu hiç bu kadar incinmemişti. Bir daha Şeb-i Arus törenine gitmem" açıklamasının ardındaki gerekçeyi açıkladı.
 
Kılıçdaorğlu, törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in konuşmalarına dikkat çekti, Erdoğan'ı hedefine koydu:
 
"Orada Mevlânâ dışında her şey vardı. Mevlânâ'ya bu kadar haksızlık olamaz. Kin ve hırs gözünü bürümüş ise o zaman değerleriniz yok oluyor, gözünüz kayboluyor. Hiçbir şeyi tanımaz ve görmez hale geliyorsunuz. Ben Erdoğan'da törendeki konuşması sırasında bunları gördüm. Konuşmaların tamamı da siyasiydi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam