Kepekli ekmek sağlıklı diye düşünmeyin

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) Çayırova ilçe sergisi açılışında söyleşi yapan Dr. Ender Saraç kilo kontrolü ve sağlıklı beslenme için tarifler verdi.Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği KO-MEK Çayırova ilçe sergi

Kepekli ekmek sağlıklı diye düşünmeyin

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) Çayırova ilçe sergisi açılışında söyleşi yapan Dr. Ender Saraç kilo kontrolü ve sağlıklı beslenme için tarifler verdi.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği KO-MEK Çayırova ilçe sergi açılışında Dr. Ender Saraç, "Kışın ağırlığını ve kilosunu baharda atmanın yolları" adlı söyleşisini gerçekleştirdi. Kilo kontrolünün önemine değinen Saraç, "Bel kalınlığının fazla olması büyük tehlike arz eder. Şeker ve kalp rahatsızlıklarına sebep olur. Aç karnına bir bardak ballı suyun içine 10-15 damla limon damlatın, için ya da iki adet kuru kayısı ve 2 adet ceviz yiyerek kan şekerinizi yükseltin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık