Kemeraltı'nın ihtişamı takılarda

İZMİR'in simgeleri arasında yeralan tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda 'JEWEX 2015 6'ncı Alyans, Altın, Mücevher, Gumuş Takı ve Saat Fuarı'ndaki podyumda sergilenen takılar beğenildi. Gündüz açılışı gerçekleşen kuyumculuk sektörünün yeni yıldaki ilk önemli ve k

Kemeraltı'nın ihtişamı takılarda
İZMİR'in simgeleri arasında yeralan tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda 'JEWEX 2015 6'ncı Alyans, Altın, Mücevher, Gumuş Takı ve Saat Fuarı'ndaki podyumda sergilenen takılar beğenildi.
 
Gündüz açılışı gerçekleşen kuyumculuk sektörünün yeni yıldaki ilk önemli ve kapsamlı organizasyonu JEWEX 2015, 6'ncı Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı akşam sunulan defileyle renklendi. İzmir Olgunlaşma Enstitüsü öğrencilerinin tarihi Kemeraltı Çarşı'nın izlerini taşıyan ve görenlerin beğendiği 100 parçalık özel koleksiyonu takılar izleyenlerden tam not aldı.
 
TESCİLLİ GÜZELLER PODYUMDA
 
Best Model of Turkey yarışmasında Türkiye'nin en iyi modeli, Best Model of the World yarışmasında dünyanın en iyi ikinci modeli Irmak Atuk, Miss Turkey yarışması finalistlerinden- dizi oyuncusu Gizem Koçak ile Rönesans Ajans mankenleri takıları izleyenlerin beğenisine sundu. 10 mankenin görev aldığı defilenin koreografisi Rönesans Ajans- Akif Örük tarafından yapıldı. 
 
JEWEX 2015 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı 26 Ocak tarihlerine kadar sürecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki organizasyon 10.00- 19.00 saatleri arazında ziyaret edilebilecek. Son gün organizasyon saat 18.00'de tamamlanacak.
 
Fuarın organizatöre Gençiz Fuarcılık Genel Müdür Osman Gençer, "Bir ilk olma özelliğini taşıyan koleksiyon Kemeraltı'nda yer alan camiler, havralar, çeşmeler de bulunan desen ayrıntıları takının ihtişamıyla birleşerek 100 parçalık koleksiyona dönüştü. Koleksiyonu ilk kez podyuma bu gün taşıyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler