’’KDV sıfıra inecek’’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yemde ve gübrede KDV'yi sıfıra indireceklerini açıkladı.Antalya'nın Korkuteli ilçesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gal

’’KDV sıfıra inecek’’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yemde ve gübrede KDV'yi sıfıra indireceklerini açıkladı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Galericiler Sitesi'nde partililerle bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer'in de eşlik ettiği Çavuşoğlu'nu AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Hakkı Beşkazalı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karakaş ile partililer karşıladı.

1 Kasım seçimlerinde Korkuteli'nin Antalya ilçeleri arasında AK Parti'ye en çok oy veren ilçe olmasını beklediğini ifade eden Çavuşoğlu, "Bu seçimde Korkuteli'den en az yüzde 50 oy bekliyorum. Birinciye ödül vereceğiz. Bu ödülü de Korkuteli'nin kazanacağını düşünüyorum. En az yüzde 50 oy almamız gerekiyor" diye konuştu.

"KDV SIFIRA İNECEK"

AK Parti'nin seçim beyannamesi hakkında da bilgi veren Çavuşoğlu, yeni hükümet döneminde çiftçinin en büyük şikayeti olan yemde ve gübrede KDV'yi sıfıra indireceklerini açıkladı. Çavuşoğlu ayrıca, bahçesini, tarlasını veya serasını modernize edecek çitçiye sıfır faizle kredi verileceğini ifade etti.

Çavuşoğlu, AK Parti'nin çiftçinin, esnafın, öğrencinin, gençlerin, emeklinin, kadının yanında olacağını, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının doğduğu günden öldüğü güne devleti yanında hissedeceğini söyledi.

Gençlere, yeni girişimcilere, kadın girişimcilere verilecek destekler hakkında da bilgi veren Çavuşoğlu, çalışmaya devam eden emeklilerin maaşından yapılan kesintinin kaldırılacağını vurguladı. Çavuşoğlu, "Bundan sonra emeklinin maaşından kesinti olmayacak, bir de yıllık 13'üncü maaş, yani bin 200 lira vereceğiz" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu'na Korkuteli'nin meşhur Karyağdı armudu da ikram edildi. Armudun tadına bakan Çavuşoğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler