Kazım Koyuncu'nun son mektubu ortaya çıktı!

2005 yılında elim bir şekilde hayatını kaybeden Kazım Koyuncu'nun, nişanlısı Gönül Bozoğlu'na yazdığı, hiçbir yerde yayınlanmamış son mektubu ortaya çıktı. Sevilen şarkıcı Kazım Koyuncu, 2005 yılında uzun süre mücadele ettiği kansere yenilerek yaşamını yi

Kazım Koyuncu'nun son mektubu ortaya çıktı!

2005 yılında elim bir şekilde hayatını kaybeden Kazım Koyuncu'nun, nişanlısı Gönül Bozoğlu'na yazdığı, hiçbir yerde yayınlanmamış son mektubu ortaya çıktı.

Sevilen şarkıcı Kazım Koyuncu, 2005 yılında uzun süre mücadele ettiği kansere yenilerek yaşamını yitirmişti.

Bir dergi, Koyuncu'nun, hastanede tedavi gördüğü sıraka nişanlısı Gönül Bozoğlu'na yazdığı mektuba ulaştı.

Özetle mektupta yazanlar şöyle:
 
"Canım aşkım, meleğim... Sanki yanındaymışım gibi hayatını devam ettir bebeğim. Sana ulaşma arzusu beni dirençli yapıyor sevgilim. İyi olmam için bir koşul var; kendine iyi bakman, yemek Yemen ve sakin olman..."
 
1992 yılında profesyonel müzik hayatına başlayan ünlü sanatçıya, 2004'te testis kanseri başlangıcı teşhisi konulmuştu. Daha sonra kanser tedavisi görmeye başlayan Kazım Koyuncu, 33 yaşında, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler