Kazaya müdahale eden polislere otomobil çarptı

İstanbul'da bir kaza için rapor tutan polislere otomobil açrptı. İstanbul Maltepe’de meydana gelen bir kazaya müdahale eden 2 trafik polisine otomobil çarptı. Kazada yaralanan polisler hastaneye kaldırıldı.   Olay, Maltepe Küçükyalı kavşağında meydana gel

Kazaya müdahale eden polislere otomobil çarptı

İstanbul'da bir kaza için rapor tutan polislere otomobil açrptı.

İstanbul Maltepe’de meydana gelen bir kazaya müdahale eden 2 trafik polisine otomobil çarptı. Kazada yaralanan polisler hastaneye kaldırıldı.
 
Olay, Maltepe Küçükyalı kavşağında meydana geldi. İddialara göre bir kaza nedeniyle olay yerine gelen trafik polisleri Yılmaz Solmaz ve Mehmet Türkdoğan’a otomobil çarptı. Polisler, kendilerini son anda fark eden fakat frene basmasına rağmen duramayan şahsın kullandığı araçla diğer otomobilin arasında kaldı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri 2 polisin de bacaklarının kırıldığını belirledi. Polisler olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
 
Görgü şahidi bir vatandaş ise “Ben karşı yönden geliyordum polisler beyaz araca rapor tutarken bu araç kaydı ve memur arkadaşlara çarptı. Polislerin aracının bagajı açık arkaları dönüktü memur arkadaşların birinin ayağı kötüydü” dedi.
 
Kaza sonrası araçlar yol kenarına alındı, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler